Un bărbat de 43 de ani s-a prezentat, marți, la IPJ Brașov, unde a declarat că și-a omorât soția și cei doi copii, o fată de 18 ani și un băiat de 13 ani, relateazăAntena 3.Bărbatul le-a spus poliţiştilor că înainte de a comite faptele a vrut să se sinucidă, dar nu și-a justificat gestul deocamdată, relatează News.ro. Acesta ar comis crimele în timp ce victimele dormeau.

PolitieFoto: Hotnews

Polițiștii s-au deplasat la casa bărbatului, iar autorul a fost reținut și cercetat pentru omor.

”Bărbatul s-a prezentat la Poliţie marţi, în jurul orei 13.30 şi a anunţat că şi-a omorât soţia şi pe cei doi copii. Poliţiştii sunt în curs de verificare a celor întâmplate. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie IPJ Braşov, Gabriela Dinu, potrivit Agerpres.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că înainte de a comite faptele a vrut să se sinucidă, dar nu și-a justificat gestul deocamdată, relatează News.ro. Acesta ar comis crimele în timp ce victimele dormeau.

După ce s-a predat, el a fost dus la spital pentru că avea o tăietură pe piept.

El a spus că a comis faptele în timpul nopţii, când soţia şi copiii săi dormeau, folosind un cuţit. Reprezentanţii de la Serviciul de Medicină Legală urmează să afle în urma necropsiei care a fost ora decesului şi cum au fost ucise victimele.

Poliţiştii au mai stabilit că bărbatul nu are antecendente penale pentru violenţă domestică.

După ce va reveni de la spital, bărbatul va fi audiat de procurorii Parchetului pentru Minori şi Familie Braşov, urmând, cel mai probabil, să fie reţinut 24 de ore pentru omor calificat.

Conform presei locale, bărbatul ar fi administratorul unei firme care vinde aparatură medicală, apropiaţii săi povestind că nu era o persoană violentă şi că avea o relaţie bună cu familia sa. De asemenea, există varianta ca bărbatul să fie fost în cursul zilei de luni la o mănăstire, iar la revenirea acasă să fie recurs la acest gest, ipoteza urmând fie verificată de anchetatori.