Premierul Viorica Dăncilă a avut din nou un discurs cu greșeli de exprimare, când a vorbit în cadrul dezbaterilor din Parlament la moțiunea de cenzură. În două rânduri, atunci când a revenit la microfon pentru a le răspunde celor din opoziție, premierul a avut probleme cu sintagma "niciun român".

Viorica DancilaFoto: Agerpres

"Ați vorbit în numele românilor. Cred că nu aveți acest drept. Când reprezentanții dvs. s-au exprimat în Parlamentul european împotriva României, cum puteți dumneavoastră să spuneți că vorbiți în numele românilor? Sunt convinsă că niciun român, din nicio regiune a țării nu au fost măndri (sic) când dumneavoastră ați susținut acest lucru," a afirmat Dăncilă.

Ulterior, adresându-se lui Florin Roman de la PNL, premierul a spus: "Nu aș vrea să mă cobor la nivelul dumneavoastră și să vă răspund la toate afirmațiile. În rest, nu este greu, dar credeți-mă, că niciun român i-ar fi rușine să vă răspundă, cu atât mai puțin premierul României."

În plus, Viorica Dăncilă i-a greșit numele senatorului Florin Cîțu, numindu-l "Chițu".

Video mai jos - de la min. 2:18:15:

Citește și:

Noi gafe ale premierului Dăncilă, care confundă "predicţii" cu "predilecţii"

Viorica Dăncilă: Cei 58 de kilometri aferenți tronsoanelor 1 si 2 sunt convinsă că va duce la deconcesionarea ... la ... mult așteptată a traficului

Viorica Dăncilă, noi bâlbe, în vizită la o fabrică de magiun

Viorica Dăncilă, la finalul întâlnirii cu premierul croat: „Make a photo?”