Tribunalul Bucureşti a avut, luni, un nou termen în procesul în care premierul Viorica Dăncilă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, cer daune jurnaliştilor de la publicaţia Times New Roman, informează Agerpres.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase (st.), la Congresul PSDFoto: Hotnews

UPDATE 13.35 Tribunalul Bucureşti a amânat, luni, pentru 1 februarie 2019, procesul. Judecătorul care se ocupă de acest caz a constatat că nu a fost din nou îndeplinită procedura de citare a jurnalistului Ovidiu Eftimie de la Times New Roman. Magistratul a anunţat că pe 1 februarie va fi discutată cu prioritate admisibilitatea a trei cereri de intervenţie în proces.

Reclamantele au depus la Tribunalul Bucuresti, Secţia a-III-a Civilă, pe 30.03.2018, o ”acțiune în răspundere delictuală” împotriva firmei Infant Media SRL, a administratorului acesteia, Dona Alexandru Lucian, a lui Ovidiu Eftimie și Petrar Călin.

În aprilie, Consiliul pentru Combaterea Discriminării a amendat Timesnewroman.ro cu 16.000 lei, pentru un pamflet in care era criticată iubita lui Dragnea.

Consiliul pentru Combaterea Discriminării a sancționat publicația Timesnewroman.ro, pentru articolul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști, …’’. Într-un comunicat remis HotNews.ro, CNCD anunță că a amendat cu 5.000 de lei societatea care administrează publicația, tot cu 5.000 lei pe autorul articolului, cu 3.000 lei pe editorul șef și tot cu 3.000 lei pe administratorul Infant Media SRL.

Pamfletul făcea referire la iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, prezentă în martie la Congresul extraordinar al PSD în primul rând al Sălii Palatului, alături de premierul Viorica Dăncilă și de primarul Capitalei, Gabriela Firea.