Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, duminică pentru Mediafax, că analizează toate posibilitățile în legătură cu acțiunile pe care le va lua împotriva celor care au lipit, sâmbătă, mesaje obscene pe poarta casei sale, inclusiv depunerea unei plângeri la poliție.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Analizez, fără îndoială. Analizez toate posibilitățile. Lucrurile au mers mult prea departe. Nu au nicio legătură acțiunile din Parlament cu astfel de purtări în spațiul public", a afirmat Iordache, întrebat dacă va depune o plângere la poliție împotriva protestatarilor.

Potrivit reprezentantului Poliției Ilfov, Ciprian Romanescu, Florin Iordache poate depune plângere în termen de 90 de zile. Cei șase protestatari au fost amendați cu câte 300 de lei.

Mălin Bot și alte persoane s-au dus la Florin Iordache acasă unde, pe ușa garajului, au fost lipite afișe în care apare un gest obscen similar cu cel făcut de deputatul PSD în Parlament, reiese din imaginile publicate de Bot pe Facebook. În plus, în fotografiile respective se vede și cum pe poartă au fost desenate un semn obscen și un mesaj identic cu cel de pe celebra plăcuță suedeză anti-PSD din această vară.

Persoanele care au lipit afişe pe uşa garajului lui Florin Iordache au fost amendate cu câte 300 de lei, potrivit polițiștilor.