Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, după ce deputatul PSD Cătălin Rădulescu l-a acuzat că a lăsat „să se distrugă Arpechim”, că deputatului i-a fost frică să discute cu sindicaliștii, motiv pentru „cocoșelul de Argeș” ar trebui să se abțină pe acest subiect.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Cum să spun, nu prea merită multe replici, dar dacă a adoptat discursul PDL-ist legat de Arpechim. Îi aduc aminte că atunci când eu m-am dus să mă văd cu sindicaliștii de la Arpechim, el stătea pe la colțul clădirii că nu avea curaj să vină în mijlocul lor. Așa că să ne lase cocoșelul ăsta de Argeș cu atâtea declarații, că el nu s-a remarcat cu nimic până acum, deci nu are rost să ne inflamăm prea tare în ceea ce îl privește. Nu este un element reprezentativ din PSD”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, vicepreședintele PSD Andrei Gerea.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu i-a transmis, vineri, vicepreședintelui ALDE Andrei Gerea, într-o declarație pentru MEDIAFAX, să nu se mai implice în discuțiile despre justiție, cu referire la faptul că Gerea a apreciat că e bine că legislația în domeniul justiției nu s-a făcut la Guvern, ci în Parlament.

„Dl Gerea, mare specialist în toate, când a fost ministrul Economiei nu a făcut nimic, acest coleg argeșean ca și mine și-a permis când era ministru să lase să se distrugă Arpechim, unde erau vreo 5.000 de oameni, da? Nu mai spun de Oltchim. Nu are nicio realizare, decât realizări negative. Să ne lase în pace cu filosofiile dânsului de mare specialist în anumite domenii. În justiție nu se pricepe absolut deloc și să își vadă de treaba lui”, aspus deputatul PSD.

Rădulescu și Gerea sunt deputați de Argeș.

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea l-a contrazis, joi, pe deputatul PSD Florin Iordache, după ce acesta a susținut că modificarea legilor Justiției trebuia asumată de Ministerul Justiției, nu de Legislativ. Potrivit lui Gerea, Parlamentul trebuie să fie locul unde se dezbat legile.