Patronatul din transporturi FORT anunță joi că a oprit protestul care se desfăsura în mare parte din țară. Potrivit sursei citate, reluarea activității va începe la ora 14.00.

AutocareFoto: Hotnews

„La intervenția conducerii Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților, protestul început în toată țară de membrii Federației Operatorilor Români de Transport - FORT încetează. Domnul Deputat Sorin Bota a comunicat conducerii FORT faptul că marți, 16.10.2018, are loc o dezbatere, având că subiect situația generată de Ministrul Transporturilor și a lansat către dl. Președinte Augustin Hagiu, invitația de a participa”, se scrie într-un comunicat de presă al FORT, citat de Mediafax.

Reprezentanții F.O.R.T. au spus că salută poziția exprimată de Comisia de Transport din Parlament, raportat la ordinul ce face obiectul protestelor organizate la nivel național și va fi reprezentată la această dezbatere extrem de importantă.

„Mesajul venit din Parlament demonstrează clar că ordinul de ministru este istorie în acest moment. F.O.R.T. anunță public reluarea activității de transport, în întreagă țară, începând cu ora 14.00”, se mai scrie în comunicatul de presă transmis.

Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) a protestat joi în 19 județe, unde a fost oprită circulația mașinilor de transport persoane.