Contrele online dintre Liviu Pleșoianu și Robert Negoiță. Deputatul PSD îi transmite primarului să strige „M..PSD!” și „PSD – CIUMA ROȘIE!", dacă simte nevoia să meargă în Piața Victoriei

de N.O.     HotNews.ro
Sâmbătă, 15 septembrie 2018, 13:00 Actualitate | Esenţial


Liviu Plesoianu
Foto: Facebook
Răfuiala online dintre primarul sectorului 3, Robert Negoiță, și deputatul PSD Liviu Pleșoianu continuă, ultimul transmițându-i vicepreședintelui social-democrat să strige „M..PSD!” și „PSD – CIUMA ROȘIE!" dacă simte nevoia să protesteze în Piața Victoriei, dar să nu uite că și cetățenii care nu protestează sunt tot români. Disputa a pornit după ce Robert Negoiță a spus că ”oamenii care ies în Piaţa Victoriei sunt cei care au rămas fără speranţă din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba”.

„Mergeți, domnule Negoiță, în Piața Victoriei dacă așa simțiți, e în regulă. Și nu uitați să strigați și <PSD – CIU.A ROȘIE!>, chiar dacă e slogan nazist. Strigați împotriva <ticăloșilor> și ziceți chiar așa – ia uite ce idee nemaipomenită: <M..PSD!>. Merge, mai ales că-mi ziceți în epistolă că dvs. NU sunteți <primar PSD>...", a scris pe Facebook deputatul PSD Liviu Pleșoianu, scrie Mediafax.

Acesta i-a mai transmis lui Robert Negoiță, primar al Sectorul 3 și vicepreședinte PSD, să nu uite că și cetățenii care nu protestează sunt tot români.

„Când îmi transmiteți că <cetățenii care protestează în Piața Victoriei sunt români>, să nu uitați să îmi transmiteți în același timp și că cetățenii care NU protestează în Piața Victoriei sunt tot români. Cu alte cuvinte, în viitoarele dumneavoastră discursuri, aștept cu maxim interes să vă aud vorbind și despre cei care au cu totul alte opinii față de cei care protestează în Piața Victoriei. Pentru că, deși poate vi se va părea surprinzător, și cei care NU protestează sunt tot români. Ba chiar – dacă mă înșel, vă rog să mă corectați! – printre cei care NU protestează în Piața Victoriei sunt mult mai mulți dintre cei care v-au votat pe dvs. primar decât se regăsesc printre cei care protestează în Piața Victoriei...", a menționat Pleșoianu.

Deputatul PSD a adăugat că în politică nu ai voie să nu-i aperi pe cei care te-au ales într-o funcție.

„Da, domnule Negoiță, trebuie să îi reprezentăm pe toți românii. Dar asta nu înseamnă că nu venim, în politică și la alegeri (oricare ar fi ele), cu un program, cu o viziune, cu un set de propuneri. Sigur că trebuie să urmărești binele tuturor, dar ești votat de cine ești votat tocmai pentru că alegătorii tăi aderă la ceea ce propui, se simt aproape de ceea ce spui, au un set de valori comun. Te aleg pe tine și nu pe altul pentru că ei chiar cred în ce spui. Și atunci NU AI VOIE, măcar din elementar bun-simț, să nu îi reprezinți ȘI pe cei care te-au ales, mai ales atunci când ceilalți le adresează cuvinte grele!...Am o curiozitate, stimate domn: dumneavoastră chiar nu cunoașteți principalele două... sloganuri ale celor pe care observ că îi discriminați pozitiv în relație cu cei care v-au ales? Să nu știți oare dumneavoastră, domnule Negoiță, că cei din Piața Victoriei strigă cel mai des: „MU.E PSD” și „PSD – CIU.A ROȘIE”!? Nu știați asta? N-am fost în ultimele luni, simultan, pe aceeași planetă, domnule primar PSD de la Sectorul 3?", a scris Liviu Pleșoianu.


„Constat că declarația pe care am făcut-o recent, referitor la românii care protestează în Piața Victoriei și despre care spuneam că sunt în stradă fiindcă unii ticăloși nu își fac treabă sau nu și-o fac așa cum ar trebui, a trezit și interesul unui prezidențiabil, mai precis al domnului Liviu Pleșoianu. Am citit opinia dumnealui și vreau să îi răspund, cu atât mai mult cu cât, domnia să se dorește Președintele țării, deci reprezentantul tuturor românilor. Stimate domnule Plesoianu, cetățenii care protestează în Piață Victoriei sunt români. Adică tocmai oamenii cărora va doriți să le fiți Președinte. În calitate de primul om al unui stat, așa cum vreți să ajungeți, sarcina dumneavoastră este să îi reprezentați echidistant și corect pe toți cetățenii respectivului stat. Mai mult, să nu semănați ură și nici să nu încurajați un comportament care să ducă la dezbinare”, a scris vineri, pe Facebook, primarul sectorului 3 al Capitalei, vicepreședintele PSD Robert Negoiță.

Edilul a reiterat faptul că ar ieși să protesteze în Piața Victoriei și a explicat că motivele sale sunt lipsa transparenței în cheltuirea banului public și lipsa unui cadru legislativ coerent și clar.

„Cât despre declarația mea, da, este o afirmație în care cred și care nu prezintă vreun punct de vedere nou. Eu am fost și rămân consecvent și mereu am susținut că este nevoie că noi toți, din administrația locală, centrală sau simplii cetățeni, să ne facem treabă corect și serios. Aș vrea să reiterez ceea ce am spus și cu alte ocazii. Da, și eu simt nevoia uneori să ies în Piață Victoriei și va voi enumera două dintre nemulțumirile mele, implicit motivele pentru care aș face asta: 1) lipsa transparenței în ceea ce înseamnă cheltuirea banului public și în ceea ce ține de procesul decizional; 2) lipsă unui cadru legislativ coerent și clar, care să ne ajute să ne facem treabă fără blocaje, în mod transparent, rapid și corect. Nu am înțeles, din ceea ce ați afirmat, sintagma “primar PSD”. Țin să va aduc la cunoștință că eu sunt Primarul Sectorului 3, deci al tuturor cetățenilor din Sectorul 3", a precizat Robert Negoiță.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu i-a cerut joi, pe Facebook, lui Robert Negoiță, să „clarifice" dacă a aderat la „ideologia #rezist" sau se regăsește în propria teorie a celor „care nu-și fac treaba sau o fac prost”.

„Primarul #NEGOIȚĂ de la Sectorul 3: <Oamenii care ies să se bată în Piaţa Victoriei din punctul meu de vedere sunt aceia care au rămas fără speranţă, iar treaba asta se întâmplă din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba sau o fac prost... >. Acum, domnule #Negoiță, nu știu cum să facem... Având în vedere că principalele... sloganuri scandate în Piața Victoriei au fost <PSD - Ciu.a roșie> și <MU.E PSD>, există doar două posibilități: 1. Fie dvs. nu vă mai considerați primar PSD și tocmai ce ne-ați anunțat că ați aderat la ideologia #Rezist (exprimată complex prin sloganurile de mai sus); 2. Fie vă considerați în continuare primar PSD și tocmai ce ne-ați anunțat că vă regăsiți în propria teorie: <ticăloşi care nu-şi fac treaba sau o fac prost...>. Vă rugăm să clarificați situația", a scris Pleșoianu.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat pe 7 septembrie că oamenii care ies în Piaţa Victoriei au rămas fără speranţă, iar aceasta se întâmplă din cauza unora care nu-şi fac treaba sau şi-o fac prost.
„Sunt un eurooptimist convins, sunt mândru că sunt european. România a făcut un progres enorm, în ce măsură știm noi să profităm de această oportunitate, sunt o persoană pozitivă dar și cu pretenții ridicate și nu sunt foarte mulțumit de modul în care România profită de apartenență. Il văd în sală pe domnul Nicula care e președinte ADRBI...Au fost niște interese prin zonă să-l schimbe pe domnul Nicula de la Agenția de Dezvoltare Regională și se pare că au existat niște discuții, s-a făcut un audit...după care audit azi e suspendat POR, Programul Operațional Regional din cauza faptului că unii de-ai noștri români sunt atât de ticăloși și iresponsabili să se joace cu asa ceva. 860 de milioane de euro din FEDER stau ca o sabie a lui Damocles deasupra noastră pentru că orice euro din cei 860 de milioane pe care nu-i atragem pâna la 31 decembrie sunt dezangajați și pierduți pentru totdeauna, e un act anti-național, din punctu meu de vedere e de CSAT. Cred că cei care îndrăznesc să facă asa ceva ar trebui să răspundă. Instituțiile care se ocupă cu relațiile cu UE... de ce au ajuns atragerea fondurilor europene un calvar de nesuportat pentru că avem reglementări proaste niște persoane plătite cu bani mulți și fără reglementări la autoritatea de audit care să-și justifice prezența, vin și mai dau niște recomandări și cei de la Autoritatea de implementare se chinuie să le implementeze și așa cu lipsa de profesionalism, așa am ajuns cu o birocrație mult peste admisibil. Oamenii care ies să se bată în Piața Victoriei din punctul meu sunt aceia care au rămas fără speranță și se întâmplă din cauza unor ticăloși care nu-și fac treaba sau o fac prost... Aș ieși si eu în Piața Victoriei", a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

1558 vizualizari

 • +14 (18 voturi)    
  Stau si ma intreb (Sâmbătă, 15 septembrie 2018, 13:19)

  mitg [utilizator]

  Cine in afara de hotnews mai sta sa se uite in gura lui liviu plesoianu.
  Bunicii mei amatori de hantene si romania tv nici macar n-au auzit de el.
 • +8 (12 voturi)    
  MU13 (Sâmbătă, 15 septembrie 2018, 13:36)

  nahir [utilizator]

  PL3ȘO1ANU PSD.
  Acum sper că nespălatul pupin al lui dragnea, agent FSB oficial, e mulțumit.
  Își dă seama cineva cât de săraci au ajuns rușii dacă angajează agenți ca pleașcă ăsta?
 • -9 (15 voturi)    
  Un big like pt tanarul Plesoianu (Sâmbătă, 15 septembrie 2018, 13:51)

  Mondialul [utilizator]

  O prezenta rarisima pe scena politica in ziua de azi, chiar la nivel european.
  • +4 (4 voturi)    
   mondialul (Sâmbătă, 15 septembrie 2018, 22:31)

   Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui Mondialul

   Fii mai modest, nu-ti spune mondialul, n-ai cum aduna toata prostia lumii. Multumeste-te cu cata ai...
 • +13 (15 voturi)    
  se mai spune in popor (Sâmbătă, 15 septembrie 2018, 14:37)

  Dizidentul [utilizator]

  CIND ESTI PROST ESTI PROST SI IN ZIUA DE CRACIUN, dar ce sa asteptam de la unul care este in bratele rusilor domnia sa trebuie sa faca numai dezbinare pentru asta este platit de rusi. Plesoianu critica (cu jigniri)pe Johannis,critica jurnalisti (a luat interviu lui Ciolos acum doi ani),critica pe Firea ,pe Negoita,Procurorii ,etc ,etc,numai cu solutii nu poate argumenta nu este ascultat nici in PSD, O GLOABA CARE PRIMESTE LUNA DE LUNA O GRAMADA DE BANI FARA SA AJUTE ACCEST POPOR.
 • +8 (12 voturi)    
  nu stiu..... (Sâmbătă, 15 septembrie 2018, 14:38)

  asada [utilizator]

  ...daca Negoita o sa foloseasca lozincile care va ustura la ficati ,dar eu nu am nici o retinere si nu pot sa nu iti indeplinesc dorinta si previziunea !!! In alta ordine de idei bag seama ca misiuni intr-o veselie cu comentarii si mai ales luari de pozitie care frizeaza de cele mai multe ori impertinenta !!!! In afara de a cara tucalul lui Dragnea ai si tu vreo meserie ,stii si tu a face ceva din care sa castigi o coaje de paine fara sa te prostituezi !!????
 • +5 (9 voturi)    
  Presedinte (Sâmbătă, 15 septembrie 2018, 20:30)

  Arkantas [utilizator]

  Caricatura asta , se vrea Presedinte ? Oare chiar asa de rau a ajuns tara asta ....
  • +2 (2 voturi)    
   da (Duminică, 16 septembrie 2018, 13:55)

   MenInBlack [utilizator] i-a raspuns lui Arkantas

   ... şi am o veste foarte optimistă pentru tine : se poate şi mai rău, pesedeaua are resurse de viclenie şi prostie nelimitate, deasupra oricărei imaginaţii !


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by