Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a scris duminică pe pagina deFacebookcă discuția despre nemulțumirile față de președintele PSD, Liviu Dragnea, este o falsă temă, iar discuția este de fapt despre refuzul lui Dragnea de a face un comprimis în legea exploatării gazelor din Marea Neagră.”Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană și despre perpetuarea unor metehne vechi care au îmbogățit pe mulți pe spatele statului român”, a scris Arsene.

Ionel ArseneFoto: Facebook/ Ionel Arsene

”Asistăm în ultimele zile la o întreagă discuție publică despre nemulțumiri în interiorul PSD și față de președintele Liviu Dragnea, discuții ce fac deliciul unor analiști de șanț și rating televiziunilor insolvente. O spun fără nicio reținere, este o falsă temă.

Discuția este de fapt despre România, despre resursele ei și despre refuzul președintelui Liviu Dragnea de-a face vreun compromis în acest sens. Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană și despre perpetuarea unor metehne vechi care au îmbogățit pe mulți pe spatele statului român.

Ce știu cu siguranță este că nu vom ceda presiunilor indiferent câte astfel de discuții vor mai genera unii și alții și indiferent de câte scrisori publice vor mai scrie!”, arată postarea președintelui PSD Neamț.

Citește și: