Gabriela Firea, scrisoare deschisă către pesediști: Nu îl critic pe Liviu Dragnea pentru a-i lua locul sau pentru a-l da afară din partid. Comitetul Executiv va decide 

de Luminita Pirvu     HotNews.ro
Vineri, 7 septembrie 2018, 16:14 Actualitate | Politic


Gabriela Firea
Foto: Facebook
Vicepreședintele PSD, Gabriela Firea a trimis vineri o scrisoare deschisă social democrațiilor în care le spune acestora că nu dorește să fie președinte al PSD. Firea spune că "este nevoie de o nouă abordare, în care conducerea partidului să aibă un dialog permanent cu toți vectorii săi, începând de la miniștri, deputați, senatori, continuând cu primari, președinți de Consilii Județene și terminând cu președinții de organizații". Firea lasă să se înțeleagă că va cere un vot de încredere pentru Liviu Dragnea în ședința Comitetului Executiv. De precizat este că  nouă ședință CEX este programată peste două săptămâni.

Textul scrisorii integral:

Dragi colegi social-democrați, membri și simpatizanți ai PSD

Se încearcă în ultimele zile acreditarea în spațiul public a ideii că în partid are loc un război între Gabriela Firea și Liviu Dragnea, din care PSD nu are decât de pierdut. În realitate, lucrurile nu stau deloc așa, și voi încerca să explic de ce.

În primul rând, nu se pune problema ca cineva să aleagă între mine și Liviu Dragnea, și asta dintr-un motiv cât se poate de simplu: așa cum am mai spus-o de nenumărate ori, și o mai spun încă o dată, cu toată responsabilitatea, NU doresc să fiu președintele PSD. Nu îl critic pe președintele partidului pentru a-i lua locul și nici pentru a-l da afară din partid. Comitetul Executiv este cel care se va pronunta prin vot democratic.

NU doresc sa fiu desemnata candidat la Prezidentiale. Am vorbit serios cand am garantat continuarea proiectelor din Capitala Romaniei.

Nu sunt o dizidentă și nu urmăresc sub nicio formă scindarea sau slăbirea partidului! N-am făcut altceva decât să fiu sinceră și să spun public anumite lucruri pe care eu le consider nocive pentru partid în ansamblul său și pentru modul cum este perceput în societate.

Nu am adoptat o poziție de forță și nu am încercat să-mi impun punctul de vedere altfel decât cu forța argumentelor. Dacă demersul meu va rămâne fără rezultat, nu voi pleca din partid, nici pentru a mă alătura altei formațiuni nici pentru alte scopuri, ci voi rămâne în PSD, pentru că vreau să știe toată lumea că pentru mine calitatea de membru al acestui partid este mai importantă decât orice funcție politică sau administrativă. Refuz să iau în calcul excluderea mea din partid, pentru că încă mai sper că declarațiile tuturor colegilor mei cum că PSD este cea mai democratică formațiune nu sunt doar pentru a da bine la televizor.

Am fost toată viața mea un om de stânga. Provin dintr-o familie simplă și m-am obișnuit dintotdeauna să obțin prin muncă orice rezultat. De aceea am rămas fidelă valorilor social-democrației, indiferent de statutul meu social sau de situația materială. În urmă cu 6 ani am considerat că pot și trebuie să fac mai mult pentru valori precum solidaritatea socială, sănătatea, educația, familia, și am decis să mă alătur echipei Partidului Social Democrat, în slujba căruia mi-am pus energia, puterea de muncă, experiența, abilitățile, notorietatea.

Am avut un mandat de senator pe parcursul căruia consider că am confirmat încrederea care mi-a fost acordată, mi-am făcut datoria conștiincios, inclusiv ca membru în comisii speciale foarte dificile, „Roșia Montană” sau „Nana”, m-am numărat printre cei mai activi și eficienți comunicatori ai partidului, inclusiv în campaniile electorale care au urmat.

În calitate de parlamentar m-am luptat pentru administrația publică locală, promovând inițiative legislative menite să-i ajute pe cei aleși să-și facă datoria față de comunitățile lor, și am continuat să fac acest lucru și după ce am fost aleasă, la rândul meu, Primar General al Capitalei.  Prin tot ce am solicitat, în acești doi ani, Guvernului și Parlamentului, nu am adus niciun fel de prejudiciu celorlalte unități administrativ teritoriale, ci dimpotrivă, le-am reprezentat și lor interesele, așa cum a fost în cazul compensărilor la bugetele locale, la Codul Administrativ sau în procesul de modificare a Legii achizițiilor publice.

Mi s-a reproșat, pe de o parte, că am ales calea răfuielii publice, în loc să spun ce am de spus în interiorul partidului, iar pe de altă parte, că am ales prost momentul acestei răzvrătiri, unii spunând că trebuia să mai aștept și să nu pun paie pe foc într-un context și-așa încărcat, iar alții că am tăcut mult prea mult timp, susținându-l necondiționat pe actualul președinte.

În primul rând, nu am ieșit cu niciun fel de declarații publice înainte de a epuiza toate căile statutare, în interiorul partidului, și de a mi se pune în cârcă, premeditat, decontul evenimentelor din 10 august, din Piața Victoriei. Ca să nu existe niciun fel de dubiu, condamn cu fermitate manifestările violente ale unor participanți la miting, care au fost la un pas să degenereze. Intervenția jandarmilor a fost, prin urmare, cât se poate de legitimă. Mai departe, dacă forțele de ordine au dat dovadă de exces de zel, dacă au folosit forța în mod nejustificat, sau nu, este treaba organelor de anchetă să stabilească și în niciun caz nu poate fi responsabilitatea mea, ci a ministrului de Interne. Dacă s-a greșit, să-și asume vina, dacă totul a fost minunat, să culeagă laurii.

Cât despre loialitate, aceasta este, cel puțin în cazul meu, o trăsătură fundamentală de caracter, dar nu cu orice preț și în orice condiții. Iar în cazul nostru concret, consider că este mult mai importantă loialitatea mea față de echipă sau de partid, în ansamblul său, decât față de un singur om, fie el și președintele Dragnea.

Nu în ultimul rând, mi-am pus și eu, așa cum cred că a făcut-o orice coleg de bună credință, întrebarea cum de am ajuns ca atât de mulți români să fie supărați pe noi? Și mă refer la oameni din România reală, nu de pe rețelele de socializare, unde manipularea este mult mai facilă. Cei din mediul rural ne reproșează că nu s-ar fi luat măsuri de prevenție pentru ca pesta porcină să nu-i lase fără animalele din bătătură, cei de la oraș sunt supărați din cauză că toate proiectele de infrastructură merg în pas de melc din cauza birocrației și a legislației ineficiente, și cu toții, fără deosebire, sunt dezamăgiți că, din nefericire, partidul care are în rândurile sale cei mai buni profesioniști în toate domeniile a propulsat în unele poziții importante oameni care nu ne fac cinste.

Am ajuns într-un punct în care, spun eu, nu se mai poate așa. O gândesc, cu siguranță, și alții, dar nu au considerat poate oportun să se exprime. Dar modul în care conducerea partidului s-a concentrat în mâinile unui singur om, care ia toate deciziile doar într-un grup restrâns de apropiați, unii nici măcar membri ai PSD, ignorând forurile statutare, nu ne poate duce decât într-o fundătură. De un an și jumătate nu facem altceva decât să reacționăm la atacurile adversarilor, concentrate pe teme colaterale, în loc să ne focusăm pe aplicarea programului de guvernare pentru care ne-au votat oamenii. Or fi răi dușmanii noștri, dar poate avem și noi o vină cât de mică.

Cred așadar că avem nevoie de o nouă abordare, în care conducerea partidului să aibă un dialog permanent cu toți vectorii săi, începând de la miniștri, deputați, senatori, continuând cu primari, președinți de Consilii Județene, consilieri locali și terminând cu președinții de organizații, pentru că numai în acest fel evităm situația actuală în care suntem decuplați de agenda reală a oamenilor.

De noi depinde dacă din această confruntare de idei vom ieși slăbiți sau întăriți, în funcție de disponibilitatea noastră, a tuturor, de a judeca lucrurile simplu, în funcție de interesul legitim al oamenilor, sau pe baza unor orgolii personale și scenarii cusute cu ață albă. Luarea mea de poziție ar putea reprezenta, așa cum s-au grăbit deja unii să profețească, o sinucidere politică, și mi-am asumat această variantă, sau, dimpotrivă, o șansă reală pentru Partidul Social Democrat de a demonstra că este principala forță politică a țării, o forță a Binelui, capabilă să ducă la bun sfârșit angajamentele pe care și le-a luat în fața oamenilor și să câștige următoarele bătălii electorale.

Așa să ne-ajute Dumnezeu!

Gabriela Firea


Vicepreședintele PSD, Gabriela Firea l-a atacat dur pe președintele PSD, Liviu Dragnea în ultimele zile și i-a cerut acestuia să se retragă de la șefia partidului. Conflictul a izbucnit în ședința CEX de la Neptun unde Gabriela Firea a cerut retargerea sprijinului politic ministrului de Interne Carmen Dan pentru modul în care a gestionat intervenția Jandarmeriei la protestele din 10 august.

De altfel, în interiorul  PSD tensiunile mocnesc. Fostul premier Mihai Tudose a declarat vineri, într-un interviu pentru Obiectiv Vocea Brăilei, că "Firea are dreptate, că spune adevărul iar lucrurile nu se vor așeza de la sine în PSD atâta timp cât unii nu spun, alţii nu ascultă pe cei care totuşi spun ceva".

Totodată, în cursul săptămânii un deputat PSD a demisionat din partid iar un alt parlamentar social democrat a declarat că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să facă un pas în spate.

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

5005 vizualizari

 • +16 (24 voturi)    
  Awww (Vineri, 7 septembrie 2018, 16:32)

  MinDepous [utilizator]

  Imi cer scuze, ma duc sa plang!

  On topic: OK, alta fenta, alta perdea de fum. Knock yourselves out!
  Ce ascund? De la ce distrag atentia?
  1. Gaura din rezerva trezoreriei?
  2. Anchetele privind 10 august 2018?
  3. Plasarea papusii la conducerea DNA?
  • +3 (9 voturi)    
   perfect adevarat!! (Vineri, 7 septembrie 2018, 17:36)

   cristi_an [utilizator] i-a raspuns lui MinDepous

   am spus-o atat aici cat si pe alte forumuri..cearta asta nu este decat o perdea de fum!
   Dar te mira faptul ca romanul uita repede si se uita cu gura cascata la ei?
   • -2 (6 voturi)    
    Firea data afara din PSD și Dragnea se întărește! (Vineri, 7 septembrie 2018, 23:17)

    simplex1 [utilizator] i-a raspuns lui cristi_an

    Poziția PSD la alegerile prezidențiale din 2019 se întărește dacă Gabriela Vrânceanu Firea este data afara din partid. Majoritatea romanilor s-ar bucura daca nu ar mai auzi niciodată de aceasta individa.
   • 0 (0 voturi)    
    Cearta asta (Sâmbătă, 8 septembrie 2018, 21:06)

    adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui cristi_an

    este pentru ca Marele Tartor sa dispara. Si e bine ca e asa !
    Ce , nu mai vezi problemele din cauza acestui razboi? Vezi mai sus ,ca MinDepous le-a insirat ca sa le tii minte !
  • +5 (7 voturi)    
   Maine din Nou In Strada (Vineri, 7 septembrie 2018, 18:08)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui MinDepous

   DUamna Gabi daca vrea sa fie Credibila sa scandeze cu Piata: LND Placutza Suedeza iti Dorim!
   • +3 (7 voturi)    
    "Așa să ne-ajute Dumnezeu!" = vorba demagogului! (Vineri, 7 septembrie 2018, 23:29)

    simplex1 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    Un politician care introduce în mesajul sau expresia "Așa să ne-ajute Dumnezeu!" se da imediat de gol ca un demagog de doi bani, o persoana fără nici o credibilitate. Petre Roman a fost unul din primii care după 22 Dec. 1989 a folosit formula de mai sus. El nici măcar nu este creștin. Era ca și cum un roman ortodox ar fi spus în fata unui grup de musulmani "Așa să ne-ajute Alah!". Ce credibilitate ar fi avut? Zero.

    Citat:
    "Așa să ne-ajute Dumnezeu!
    Gabriela Firea"
 • +5 (15 voturi)    
  vrea sa ceara vot de incredere (Vineri, 7 septembrie 2018, 16:36)

  Pacala se intoarce [utilizator]

  hmm... cred ca si-a pecetluit soarta in PSD. La intrunirile astea votul e tot timpul unanim pentru presedintele in functie, nu o sa indrazneasca nici unul sa voteze impotriva lui Dragnea.
  • +4 (6 voturi)    
   Parca si vad discutii (Vineri, 7 septembrie 2018, 22:05)

   imi_pasa_de_romania [utilizator] i-a raspuns lui Pacala se intoarce

   Ma intreb cum de pesedistii nu au zis "vai ce fata buna era duamna Gabi pana sa fie cumparata de Soros si sa destrame cel mai iubit partid din Romania".

   Stai sa aduc servetelele...
   • 0 (0 voturi)    
    mai da-mi si mie (Marţi, 11 septembrie 2018, 15:16)

    Pacala se intoarce [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

    daca aduci, ca eu le-am consumat deja pe toate LOL
 • +5 (17 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 7 septembrie 2018, 16:39)

  [anonim]

 • +6 (16 voturi)    
  Să plece dihorul (Vineri, 7 septembrie 2018, 16:49)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Poate dacă dihorul = ciocul din Teleorman o să facă pasul inapoi, asa-zisul partid numit psd va pute mai putin a penali și hotie, Deși...
 • -8 (18 voturi)    
  ...bravo gabi... (Vineri, 7 septembrie 2018, 16:51)

  mitocanu [utilizator]

  ....esti ok...te sustin...si nu sunt membru psd-alde...
  • 0 (4 voturi)    
   Nu uita (Vineri, 7 septembrie 2018, 20:56)

   vagabond [utilizator] i-a raspuns lui mitocanu

   Ca amandoi, Firea si Dragnea, au lasat numai parjol in urma lor. Nu-ti fa iluzia ca madama e mai breaza.

   Adu-ti aminte, si Dragnea parea decent cand i-a luat locul lui Ponta.
  • 0 (4 voturi)    
   ok!!!!!!!!!!!! (Vineri, 7 septembrie 2018, 21:27)

   exilatul [utilizator] i-a raspuns lui mitocanu

   ha-ha-ha!!!!!!!!! :...""si nu sunt membru psd-alde"""....pai ce!! , nu toate slugile din administratie sunt membrii psd-alde..
 • +9 (17 voturi)    
  OH . (Vineri, 7 septembrie 2018, 16:57)

  letsoc [utilizator]

  Fente ........
 • 0 (4 voturi)    
  o sa ramana primar dupa ce (Vineri, 7 septembrie 2018, 17:20)

  Zentrix [utilizator]

  la primul CEx o sa fie aruncata afara ca o masea stricata
 • +1 (5 voturi)    
  Firea trebuie sustinuta (Vineri, 7 septembrie 2018, 17:27)

  bal71 [utilizator]

  1)Firea, femeie curajoasa,lupta impotriva tiraniei, eu te sustin.(nu sant fan psd!!!)
  Inlaturarea lui dragnea din politica este o necesara.
  2)Cum mai spuneam de mult timp, traseistul dragnea a acaparat conducerea psd, unde el tiranul a format un nucleu de ticalosi ce conduce tiranic, cu scopul scaparii de puscarie a marilor jefuitori baroni, conduce teleormanizarea tarii, etc,etc,etc.
  Pentru toti este necesara sa se produca debarasarea lui dragnea (cu atat mai bine sa fie deferit urgent justitiei pt ticalosiile facute de el), deoarece psd va iesi cu rufele spalate ca sa fie din nou un partid democrat, nu un partid captiv in tiranie, celelalte partide au sansa sa se modernizeze si ele, si , in acest fel se poate face un pas hotarat spre o conducere meritocratica, competenta, coruptie mai mica, dialog social, etc.
  3)DRAGI CITITORI, EU AM AVUT OCAZIA SA FIU SUB CONDUCEREA UNUI SEF TIRANIC!!!!!!!!(la locul si domeniul meu de munca), MAI BINE DE 10ANI.
  Va spun, si asta ca unul patit, ca in decurs de 10 ani tot colectivul de angajati a avut de suferit si supus la cele mai inimaginabile presiuni viclenii si ticalosii, el tiranul cu 1 sau 2 persoane acoliti obedienti, ne-au spionat, badjocorit, amenintat, numai ca sa lucram pt ideile inguste, inutile in care credea el tiranul(activitatea stiintifica, dezvoltarea, a batut pasul peloc, nu accepta idei si solutii, sau o alta viziune, numai si numai pe a lui,ceea ce a provocat o pierdere mare oprind 10 ani dezvoltarea necesara in domeniul meu de lucru), pana la urma am scapt se el pt ca a trebuit sa iasa la pensie.Azi la cativa ani, institutia la care lucrez se dezvolta si face progrese si activitati noi spre folosul societatii, fiind condusa DEMOCRATIC, in care fiecare de are o initiativa, o idee, o propunere, si daca este operationalizabila este folosita, o deosebire de la cer la pamant intre TIRANIE SI DEMOCRATIE
  Exact cum a descris doamna FIREA, ce a patit ea la psd asa am patit si eu la serviciul la care lucrez.
  • +2 (2 voturi)    
   bal71 (Vineri, 7 septembrie 2018, 21:31)

   Grandgousier [utilizator] i-a raspuns lui bal71

   Si eu am avut ocazia sa fiu sub conducerea unui sef tiranic"!!!!!!!!!!" A durat cinci minute!...
  • +1 (7 voturi)    
   @bal71 (Sâmbătă, 8 septembrie 2018, 0:16)

   paonipao [utilizator] i-a raspuns lui bal71

   Sa ai grija sa-i dai votul si data viitoare cand o candida la primaria Bucurestiului(daca esti din Bucuresti)...altfel cum pot sa o sustii?!
   Poate inscriindu-te in psd...sa fiti colegi s-o poti sustine cu adevarat...
   Poate esti de acord cu ea, cu taranca bolsevica, tzatza si snoaba ...ce a ruinat Bucurestiul.
   Ai picat si tu...ca multi altii in plasa teatrului jucat de Firea...
   De un an si opt luni de cand psd a castigat alegerile...iar Dragnea (in toata aceasta perioada) distruge statul de drept, isi subordoneaza toate institutiile, distruge imaginea si credibilitatea Romaniei in exterior...pe Firea crezi ca o deranjeaza toate astea?!
   In nici un caz!
   Pe Firea o deranjeaza (acum in ultimile doaua saptamani a aflat) ca Dragnea este dictator....
   LOL!

   Ne-ai umplut de patetism facand comparatia cu seful(tau)tiran si dictator ...!
   Ce legatura are politica cu jobul tau?!

   Nu ai invatat inca regula de bun simt?

   Nu intri in cocina cu porci ...pentru ca risti sa fii mancat, ai sanse sa scapi doar daca esti unul dintre ei...!
   Intotdeauna cei ce fac politica au si varianta onestitatii si a decentei!
   Asta referitor la politica...

   Referitor la job...nu te pis...niciodata contra vantului!
   Daca nu esti pe aceeasi “lungime de unda” cu seful (cel tiran si dictator), atunci PLECI nu-ti irosesti energia!
   Vina nu este a sefului respectiv, ci a celui ce l-a pus si il agreaza acolo!
   • 0 (2 voturi)    
    Pt paonipao si grandgousier (Sâmbătă, 8 septembrie 2018, 4:46)

    bal71 [utilizator] i-a raspuns lui paonipao

    Pt paonipao si grandgousier, va multumesc pt opiniile dv. De asemenea ma bucur pt dv. ca aveti constiinta civica si puterea de a lupta si promova adevarul si dreptatea.
    Pariez pe Firea, pt ca e un rau mai mic.
    Am vazut ce a facut Dragnea si acolitii sai de cand are puterea, este el si camarila sa o nenorocire pt tara, trebuie trimis urgent la jilava sau la spitalul 9.
    iar Firea poate face asta daca o ajutam( asa cum in razboiul mondial 2, Anglia si SUA s-au aliat cu URSS pt a invinge un rau si mai mare, Germania nazista a lui Hitler ,ca apoi dupa terminarea razboiului, cele 2 democratii vestice sa lupte impotriva totalitarismului bolsevic).
    Dupa ce se cara dragnea si acolitii sai, aveti tot timpul sa vedeti daca Firea se tine de cuvant: centura capitalei, termoficarea , transportul , metroul.
    Pe de alta parte Firea a lucrat la cel mai ticalos securistojefuitorvoiculescian televiziunea latrina3.
    Ce este dragnea&co pt politica, este latrina3 pt massmedia, cele mai ticaloase entitati de dupa anul 1989.
 • +3 (7 voturi)    
  ...DIRECȚIA POLITICĂ...o necunoscută... (Vineri, 7 septembrie 2018, 18:12)

  baligosul [utilizator]

  Ei madam Fii-rea e de stînga, dar cînd a intrat în politică s-a băgat cu Voiculescu, era slugă la varan, așa că la cererea venită din sus în jos, s-a lăsat aspirată de Partidul Conservator, al lui Voiculescu, care partid nici o dată nu a candidat în nume propriu, ci a fost parlamentarizat doar dacă au fost primiți pe listele PSD...Și după în-gherlarea varanului, desigur absolut abuziv, madam Fii-rea a dezertat din partidul de dreapta și s-a stîngizat pontificîndu-se, ulterior Drăgnindu-se deontologic.
  Și acum este de-a dreptul deontoloagă, după ce a aprobat și apoi a anulat aprobarea protestului, s-a trimis în delegație să nu fie la București, că de, urma o lovitură de stat...O ipocrită.
 • +4 (10 voturi)    
  câtă ipocrizie!!! (Vineri, 7 septembrie 2018, 18:53)

  nahir [utilizator]

  firea nu vrea capul lui dragnea, pt. că asta o va hotărî CEX-ul.
  Nu vrea funcția de președinte psd, pt. că asta o va hotărî CEX-ul,
  Nu vrea să candideze la fotoliul de la Cotroceni, pt. că asta o va hotărî CEX-ul,
  Wow.
  Cu, probabil, fosta echipa de consilieri israelieni ai lui dragnea, acum în spatele ei, ea vrea doar binele românilor,
  dragneo, fuuugi!!! Unde vezi cu ochii. Vicepreședinta psd nu-ți vrea capul. Doar CEX-ul îl vrea.
 • +2 (6 voturi)    
  da, da (Vineri, 7 septembrie 2018, 19:33)

  csan [utilizator]

  am mai vazut. Te mananca dragnea pe paine. Le mai da ceva baronilor, le mai promite ca ii scapa de puscarie , o mai mangaie pe crestet pe dancila si gata. Tot el castiga. Si grindeanu si tudose au patit-o si aduti aminte cat i-ai tocat in cex alaturi de tuta aia de la munca. Fraieri ar fi sa nu te lase cu buza umflata cum i-ai lasat tu pe ei. Pentru mine esti tot o nulitatate ca toti cei din psd. Nu mai are rabdare voiculescu si vrea sa-l scapi tu dosare. Imi este grata.
 • 0 (0 voturi)    
  Fight club (Vineri, 7 septembrie 2018, 19:51)

  dd68 [utilizator]

  No dragiii ei, dupa asta lupta numa' un ramane...No, vedem care...
 • +1 (3 voturi)    
  Comment sters de user (Vineri, 7 septembrie 2018, 20:25)

  DiDiRo [anonim]

 • 0 (2 voturi)    
  “Or fi răi dușmanii noștri” (Vineri, 7 septembrie 2018, 21:11)

  mr_mojo [utilizator]

  Te doare voluntariu’ de prostia ăstora.
 • +1 (3 voturi)    
  Alegerea intre "doua rele". (Vineri, 7 septembrie 2018, 22:56)

  Isobar [utilizator]

  Ce este important in a comenta in favoarea unuia sau
  a altuia ,este valorificarea "raului" adus acestei tari.

  Pe de o parte, in plina ofensiva "camarila doljeana" ce
  a depasit cu mult orice previziune in transformarea
  Romaniei intr-o dictatura
  De cealalta parte un rau in devenire care mai poate fi contolat si corijat, singura forta ce poate opri iuresul
  camarilei doljene" si a slugilor ei.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by