Colonelul Cătălin Paraschiv, șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, a fost audiat la Parchet, în dosarul violențelor din Piața Victoriei, anunță Digi24. Paraschiv a refuzat să spună presei dacă s-a dispus urmărirea penală împotriva sa, în condițiile în care potrivit unor surse citate de Digi 24, acesta a fost audiat în calitate de martor.

Barbatul in alb din Piata VictorieiFoto: Facebook - Nck Stavre

Întrebat de reporteri dacă a fost justificată violența jandarmilor din seara portestului, acesta a spus ”m-ați văzut pe mine agresiv?”.

”Dacă dvs m-ați văzut că sunt agresiv aveți perfectă dreptate”, a răspuns Paraschiv.

CITEȘTE ȘI: Cum povestește ”bărbatul în alb”, colonelul Cătălin Paraschiv, agresarea jurnalistului HotNews.ro și cum răspunde la acuzatia că i-a luat telefonul: ”Dacă i l-am spart, de unde are imaginile?!”

În pofida insistențelor ziariștilor care l-au urmărit de la ieșirea din parchet până la mașină, Paraschiv a refuzat să dea detalii legate de audiere, precizând că în calitatea sa de militar nu-și poate exprima o părere.

”Știți că respect foarte mult presa, dar nu pot să dau nicio declarație ”, a spus el.

De asemenea, întrebat dacă și-a asumat riscul de a răspunde penal pentru faptele din 10 august, șeful brigăzii de intervenție a jandarmeriei a comentat: ”Mi-am asumat riscul în momentul în care mi-am condus oamenii. Nu vreau să dau niciun interviu”.

Potrivit sursei citate, el este audiat ca martor.

Știre în curs de actualizare