Un bărbat de aproximativ 35 de ani, prezent la mitingul de duminică din Piața Victoriei, a fost ridicat de jandarmi după ce unii protestatari l-au indicat ca manifestând un comportament suspect, informează Jandarmeria, potrivit Mediafax.

JandarmiFoto: Hotnews

Jandarmii au ridicat un bărbat în vârstă de 35 de ani, de la mitingul din Piața Victoriei, după ce mai mulți protestatari l-au indicat pe acesta ca având un comportament suspect. El a fost scos din mulțime și urmează a fi condus la secția de poliție pentru a fi legitimat și sancționat, dacă va fi cazul, precizează Jandarmeria Capitalei.

Mii de oameni se află, potrivit organizatorilor, în Piața Victoriei din Capitală, pentru a cere demisia Guvernului.

„Vreau o țară ca afară”, „No corruption”, „Vrem respect și oameni buni, nu corupție si minciuni” sunt doar câteva dintre mesajele de pe pancartele manifestanților.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul a fost restricționat pe bulevardul Lascăr Catargiu. De asemenea, traficul a fost oprit și pe Șoseaua Kiseleff către Piața Victoriei, de la intersecția cu strada Ion Mincu și pe bulevardul Aviatorilor, de la intersecția cu strada Ion Mincu. Sursa citată mai precizează că a fost restricționată circulația și pe strada Buzești către Piața Victoriei, dar și pe strada Paris.

Câteva zeci de mii de oameni au protestat, vineri și sâmbătă în fața Guvernului, pentru a-și exprima nemulțumirile. În urma mitingului de vineri, peste 400 de persoane, între care și jandarmi, au fost rănite, însă manifestarea de sâmbătă s-a desfășurat fără incidente.