Consilierul general PMP, în cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Lucian Iliescu o acuză, peFacebook, pe Gabriela Firea că și-a însușit proiectul voucherelor pentru achiziționarea unor mașini noi, fără a menționa “sursa de inspirație”, respectiv proiectul lui, Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional. Cu toate acestea, Iliescu subliniază că speră ca proiectul ”să fie dus la bun sfârșit”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Postarea consilierului PMP

”MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE!

Observ că doamna primar, Gabriela Firea, fără a menționa “sursa de inspirație”, și-a însușit proiectul meu:”Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional”, proiect de hotărâre în baza căruia ar putea să fie acordate 10.000 de eco-vouchere, în valoare de 4.600 de lei fiecare, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou. Dacă doamna primar și-a asumat proiectul meu, sper sa îl ducă la bun sfârșit in baza analizelor făcute de mine și atașate la proiect.

Sper că și pentru domnia sa, sănătatea cetățenilor Capitalei să reprezinte o prioritate!”

Pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) apare unproiectul de hotărâre care prevede oferirea a 5.000 de eco-vouchere în valoare de câte 9.000 de lei, pentru achiziționarea unor mașini noi, cu nivel redus de emisii, non-diesel sau electrice, în schimbul predării spre casare a unui autovehicul vechi.