Jurnalistul Oreste Teodorescu afirmă că așa-zisa lui implicare în dosarul droguri pentru vedete este o făcătură și va acționa în judecată pe oricine furnizează informații false, spunând totuși că a fost chemat luni la Ploiești, acolo unde DIICOT a reținut trei persoane pentru trafic de droguri, scrie Mediafax.

Oreste TeodorescuFoto: Facebook/ Oreste Teodorescu

"Dau aici un răspuns general, tuturor celor care vor sa ma întrebe ceva despre un dosar despre care nu știu nimic! Nu am fost audiat, nu mi ‭‬ s-a comunicat nici o citație. Am primit doar un telefon de la numărul acesta ‭(0799) 106 127‬ de la care am fost invitat luni la Ploiești. Foarte suspect este faptul ca cineva intoxica câțiva jurnaliști cu date 100%false despre mine dintr-o ancheta la care nu am răspuns încă procurorilor. Am contactat avocatul și voi acționa in instanța pe toți cei care fac afirmații denigratoare și calomnioase despre mine, in afara oricăror probe!", scrie Oreste Teodorescu, pe Facebook.

Realizatorul TV îi amenință cu proces pe toți cei care vor da informații eronate despre implicare sa în dosar.

"Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coada! Asemenea informatii sunt false 100%. Cereți surselor voastre sa ofere probele aferente, altfel este doar o încercare grosolana de compromitere! Atenție la claritatea informațiilor! Vi s-au spus despre Percheziții, consum de stupefiante, martor, acum înțeleg ca vi se creionează profilul unui traficant! Eu voi acționa in judecată pe absolut toți cei care afirma minciuni despre mine. in rest, va urez toate cele bune și sa va faceți profesiunea cu credință și in spiritul adevărului, altfel este doar o imensa și penibila manipulare!".

Numele lui Oreste Teodorescu a fost vehiculat în dosarul "Cocaină pentru VIP-uri" de la Ploiești. Oreste urmează să fie audiat luni.

Trei persoane au fost reținute, joi noaptea, în urma audierilor care au avut loc la DIICOT Ploiești și în care mai multe vedete, între care Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, au fost citate de procurori.

Cei trei reținuți sunt acuzați că furnizau cocaină și cannabis unor persoane publice din București și județele limitrofe, la prețuri cuprinse între 50 de lei și 100 de euro.