Cele trei persoane reținute în dosarul de trafic de droguri în care mai multe vedete au fost audiate la sediul DIICOT Ploiești sunt acuzate că furnizau cocaină și cannabis unor persoane publice din București și județele limitrofe, la prețuri cuprinse între 50 de lei și 100 de euro, scrie Mediafax.

DIICOTFoto: diicot.ro

Surse judiciare au declarat vineri pentru Mediafax că trei tineri au fost reținuți, joi seară, aceștia fiind acuzați că furnizau unor persoane publice din București și din județele limitrofe cannabis și cocaină.

Aceleași surse au arătat că pentru a destructura rețeaua a fost folosit un ofițer de poliție infiltrat, care a cumpărat droguri, după ce a fost autorizat în acest sens, el furnizând detalii importante pentru anchetă.

Practic, cei trei suspecți reținuți se sprijneau unul pe altul în activitatea infracțională.

Cocaina, spune sursa citată, era vândută la prețul de 100 de euro gramul, iar gramul de cannabis era vândut cu prețul de 50 de lei.

Sursa citată a mai arătat că dosarul ar fi fost început în luna martie, după o autosesizare a procurorilor de la DIICOT Ploiești.

Joi, la sediul DIICOT Ploiești au fost audiați creatorul de modă Răzvan Ciobanu și stilistul Raluca Bădulescu. Cei doi nu au făcut declarații la ieșirea din sediul Parchetului. Vineri, a fost audiat manelistul Elis Armeanca, acesta declarând la ieșire că are calitatea de martor.