Primarul Capitalei Gabriela Firea şi-a redeschis joi pagina deFacebook, după ce şi-a închis-o de mai multe ori în 24 de ore, de luni seară până marţi seară. Ea și-a închis pagina de Facebook după avalanșa de comentarii negative lăsate de internauți la postarea ei în care acuza "aparatul soroșist de propagandă" pentru faptul că a fost huiduită pe Arena Națională. La redeschiderea paginii nu mai apare postarea în cauză.

Gabriela Firea, huiduita la ceremonia dedicata Simonei HalepFoto: Captura Facebook Antena 3

Luni, Gabriela Firea și-a închis pagina de Facebook pentru a o reactiva marţi după-amiază, iar la postarea privind "aparatul soroșist de propagandă" care ar fi vinovat pentru că a fost huiduită pe Arena Națională la ceremonia pentru Simona Halep rămăseseră doar circa 100 de comentarii pozitive și cu felicitări la adresa ei, potrivit News.ro.

La numai o oră de la reactivare, marți, pagina a fost din nou dezactivată. La câteva minute, pagina a reapărut, dar fără mesajul de luni seară în care vorbea despre "echipe de cetățeni cu venin care au venit bine organizate" şi l-a repostat. Comentariile negative au început din nou să apară, așa că Firea a închis pagina pentru a treia oară.

Simona Halep a prezentat luni seară trofeul cucerit la Roland Garros, în cadrul unei ceremonii la Arena Naţională. În deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu eșarfa tricoloră pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orașului și a încercat un mic discurs, dara fost huiduită copios de miile de oameni din tribune, care au scandat apoi numele Simonei.

La scurt timp,Firea a afirmat că "aparatul soroșist de propagandă" a demarat compromiterea evenimentuluişi că seara, "echipe de cetăţeni cu venin" au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, apreciind că, din respect pentru performanţa Simonei Halep, aceştia puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naţionale, argumentul său fiind că "acolo este despre sport, respect, valori, performanţă, nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu".