Elena Udrea, condamnată recent la șase ani de închisoare pentru corupție, a scris sâmbătă pe Facebook că susține mitingul PSD din Piața Victoriei și că acesta trebuia făcut de mult timp pentru a stopa ”abuzurile din justiție”.

Elena Udrea, la persoane urmariteFoto: Politia Romana

”Acest miting trebuia facut de mult timp si Romania nu ar fi fost azi tara cu asa zis sistem democratic si stat de drept, in care se petrec cele mai mari abuzuri in justitie. Majoritatea tacuta avea nevoie sa arate ca este impotriva incalcarilor grosolane ale legii si ale drepturilor minime ale cetatenilor facute de securisti si slugile lor”, a scris Udrea, aflată în Costa Rica.

Ea mai susține că în piață nu ar fi doar PSD-iști, ci și oameni care au votat partide de opoziție. ”Cunosc zeci de oameni care au votat si voteaza cu partidele din opozitie si care sunt acolo cu tot entuziasmul si convingerea. Din pacate, l-a organizat Dragnea... Uite asa a reusit Sistemul, inca o data, sa distruga dreapta politica romaneasca si sa ii faca faca mari pe PSD si pe Dragnea..”, a mai spus ea.

Elena Udrea a fost condamnată marți definitiv la şase ani de închisoare, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Gala Bute. De asemenea, și Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Elena Udrea se află în acest moment în Costa Rica.