Elena Udrea a scris marți peFacebook,după ceCurtea Supremă a condamnat-o definitiv la șase ani de închisoare în Gala Bute, că ”protocoalele și culoarele din justiție sunt în continuare eficiente, sunt încă judecători și procurori care execută ordinele și comenzile generalilor SRI” și că până nu decide ce va face în continuare nu va da nicio declarație.

Elena UdreaFoto: Captura YouTube

Postarea Elenei Udrea:

”Mulțumesc tuturor celor care ați crezut și credeți în dreptatea mea, tuturor celor care m-ați susținut, mă susțineți, v-ați rugat și va rugați pentru mine!

Mulțumesc presei care a dus și duce o lupta mai aprigă și mai determinată pentru adevăr și oprirea abuzurilor din România, decât o duc aleșii poporului, cei care ar avea obligația să o facă.

Sistemul încă există și funcționează, Protocoalele și culoarele din justiție sunt în continuare eficiente, sunt încă judecători și procurori care execută ordinele și comenzile generalilor SRI.

Până decid ce voi face în continuare, va rog să acceptați că nu voi da nicio declarație.

Doamne, ajută tuturor!”

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Gala Bute. De asemenea, și Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Elena Udrea se află în acest moment în Costa Rica.