Tenismanul Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii joi noapte, pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, anunță News.ro. Ulterior, el a fost oprit din nou de un echipaj de poliție pentru încălcarea regulilor de circulație.

Ilie NastaseFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

UPDATE: Tenismanul Ilie Năstase a fost oprit de poliție a doua oară, după incidentul din cursul dimineții când a fost prins băut la volan. După ce a fost dus la INML și la sediul poliției, tenismanul a mers cu scuterul la Spitalul Floreasca pentru a obține un certificat medico-legal, el susținând că a fost rănit de polițiști.

În drumul către spital a fost tras din nou pe dreapta de către un echipaj de poliție, în zona șoselei Ștefan cel Mare, fiind dus la secție, pentru încălcarea regulilor de circulație. Potrivit Digi 24, este posibil ca poliția să deschidă un al doilea dosar penal.

Practic, tensimanul nu mai avea dreptul să conducă niciun fel de vehicul, după incidentul din cursul dimineții. Ilie Năstase a amenințat că va da în judecată statul român la CEDO.

Poliția l-a prins dimineață băut la volan, în jurul orei 4.45.

"În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.

Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice", informează Poliţia.

Conform poliţiştilor, Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi i-a fost deschis dosar penal.

"Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice", precizează Poliţia.