Liviu Dragnea a declarat joi seară că BMW-ul cu care a fost la mare în minivacanța de 1 mai aparține fiului său, care va plăti acum amenda pentru faptul că are ITP-ul expirat, ca să „se învețe minte”.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Am văzut tot felul de detectivi, unii pîrâți, vai mama lor”, a comentat Dragnea. Acesta a spus că mașina sa, un X5 moștenit de la fratele său, a fost „accidentata grav, acum o perioadă„, ”cu Irina la volan„, și i-a cerut mașina fiului său.

În ceea ce privește ITP-ul, „am înțeles că nu e, fiul meu să primească amenda, să se învețe minte”, a afirmat Liviu Dragnea, la întrebările ziariștilor.

„Mașina nu e a firmei unde a acționar fiul meu, e a lui personal”, a mai spus șeful PSD.

În ceea ce privește evenimentul creat pe Facebook, ”Grătar la Dragnea”, după ce liderul PSD a câștigat un pariu pe Facebook și a anunțat că așteaptă să primească o navetă de bere la sediul partidului, Liviu Dragnea a precizat că eventualii participanți „în curte nu pot să intre”.

Dragnea a precizat că el va veni cu mici și i-a invitat și pe ziariști: „Sper să mâncați cu mine măcar un mic și să bem o bere, și cu alcool, și fără alcool”.

Liviu Dragnea a fost ținta ironiilor după ce a publicat un comentariu pe Facebook în care le mulțumea polițiștilor pentru modul în care au acționat în minivacanța de 1 mai. Liderul PSD s-a angajat într-un dialog cu cei care au început să comenteze pe pagina sa de Facebook, unul dintre internauți spunând că îi dă o navetă cu bere dacă demonstrează că el este în spatele postării și nu consilierii săi. Dragnea a câștigat pariul, publicând un selfie cu el la volanul unui autoturism BMW.

Social-democratul i-a spus bărbatului că-l așteaptă luni, la ora 17.00, la sediul central al PSD, precizând că el dă micii.