După ce liderul PSD a câștigat un pariu pe Facebook și a anunțat că așteaptă lumea cu bere la sediul partidului, mai mulți internauți au creat, în glumă, evenimentul ”Grătar la Dragnea”. Între 1.500 și 4.000 de persoane s-au arătat deja interesate de evenimentul de pe rețeaua de socializare.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit organizatorilor, meniul se anunță tentant: primarul Capitalei, Gabriela Firea, va face salată, în timp ce premierul Viroca Dăncilă ar urma să le cânte participanților.

”Dragnea dă micii. A zis să ne ținem de cuvânt și să mergem. Locația: Sediul PSD de pe Kiseleff, ora: 17:00, luni 7 Mai. Firea se ocupă de salată și transport după pentru cine bea. Dăncilă o să ne cânte!”, scrie în descrierea evenimentului.

Liviu Dragnea a fost ținta ironiilor după ce a publicat un comentariu pe Facebook în care le mulțumea polițiștilor pentru modul în care au acționat în minivacanța de 1 mai. Liderul PSD s-a angajat într-un dialog cu cei care au început să comenteze pe pagina sa de Facebook, unul dintre internauți spunând că îi dă o navetă cu bere dacă demonstrează că el este în spatele postării și nu consilierii săi. Dragnea a câștigat pariul, publicând un selfie cu el la volanul unui autoturism BMW.

Social-democratul i-a spus bărbatului că-l așteaptă luni, la ora 17.00, la sediul central al PSD, precizând că el dă micii.