Medicul bucureștean Vasi Rădulescu anunță, pepaginapersonală de Facebook, că a strâns 15.000 de lei, donații pentru bătrânul bătut cu sălbăticie de doi tineri în Brașov.

Batranul batut in Brasov este acum intr-o stare mai bunaFoto: Hotnews

UPDATE Ora 19.00: Medicul Vasi Rădulescu anunță că s-au strâns deja în jur de 40.000 de lei.

UPDATE Ora 16.00: Medicul anunță că donațiile au ajuns la aproape 25.000 de lei.

”Am vorbit cu purtătorul de cuvânt al spitalului. Are traumatisme faciale, o mică fractură cervicală, este încă foarte marcat de tot ce i s-a întâmplat, dar starea în rest e bună.

Nu are acte. Cei de asistența socială au început demersurile să îi facă acte provizorii, apoi va apărea și un cont bancar. E din Focșani și lucra cu ziua în Brașov. Stătea undeva la marginea orașului, în condiții grele. Nu are locuință.

Cei de la Spitalul Județean Brașov se ocupă IMPECABIL de dumnealui. Urmează să facă iar ecografii și RMN. Îl vor ține până după Paști, chiar dacă medical pare totul bine. Îl țin ca să fie liniștit, să doarmă bine, să aibă mâncare. Oameni!”, scrie Vasi Rădulescu pe Facebook.

Imaginile video apărute online arată că batrânul agresat într-un pasaj din Brașov a fost bătut cu sălbăticie de cei doi tineri, care au continuat să-l lovească și după ce bărbatul de 66 de ani pare să-și fi pierdut cunoștința.

Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru lovire după ce l-au agresat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe bărbatul în vârstă de 66 de ani.