Imaginile video apărute online arată că batrânul agresat într-un pasaj din Brașov a fost bătut cu sălbăticie de cei doi tineri, care au continuat să-l lovească și după ce bărbatul de 66 de ani pare să-și fi pierdut cunoștința.

Scena extrem de violenta in BrasovFoto: Captura YouTube

Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru lovire după ce au agresat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat în vârstă de 66 de ani într-un pasaj din municipiul reşedinţă, victima având nevoie de până la 18 zile de spitalizare, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, agresiunea a avut loc în jurul orei 2,40 în pasajul Rainbow din municipiul reşedinţă, intrarea dinspre Bulevardul Victoriei către strada Mihail Kogălniceanu.

"Doi tineri, unul de 18 ani din judeţul Botoşani, iar celălalt de 23 de ani din judeţul Buzău, au agresat un bărbat în vârstă de 66 de ani din judeţul Vrancea. Cei trei se cunoşteau anterior şi ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani. Cei doi indivizi au fost surprinşi de agentul de pază. Au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", a spus Gabriela Dinu.

Aceasta a mai menţionat că cei doi tineri sunt cercetaţi în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ATENTIE, imagini violente: