Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că există o retincență mare din partea membrilor Cabinetului privind descentralizarea și că ”aproape toti se opun descentralizarii” acum, dar este un ”proces care trebuie să înceapă foarte repede”, motiv pentru care va avea o întâlnire cu miniștrii pentru a ”lămuri atitudinea” lor.

Liviu DragneaFoto: Agerpres

"Au fost mai multe intervenţii ale colegilor mei din BPN care s-au referit la o reticenţă mare din partea membrilor Cabinetului în ceea ce priveşte descentralizarea. Şi anume - toţi spun că este foarte bună, dar nu acum. Şi am rugat-o pe doamna prim-ministru ca joi după-amiază să am şi eu o întâlnire, o să-l rog şi pe domnul Tăriceanu să vină, cu domnii şi doamnele ministru pentru a lămuri o dată pentru totdeauna atitudinea miniştrilor faţă de descentralizare. Este o decizie politică asumată şi în programul de guvernare, asumată şi în coaliţie şi este un proces care trebuie să înceapă foarte repede", a declarat Dragnea, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Acesta a spus ulterior că ”aproape toți se opun descentralizării”.

Citește și:

Marian Oprisan: "Trebuie descentralizare. Daca stam sa umblam in permanenta la usile ministrilor, problemele oamenilor nu o sa fie rezolvate niciodata la timp"