Un echipaj de jandarmi a identificat in trafic autoturismul din care, duminica dupa-amiaza, a fost coborat un barbat care la scurt timp a murit pe strada, in Pitesti, scrie News.ro. Cele patru persoane care se aflau in masina - soferul si trei tinere - au fost conduse la Politia Municipala Pitesti pentru cercetari.

"Conducatorul autoturismului a fost depistat in urma cu cateva minute in trafic de un echipaj de jandarmi, care a solicitat in sprijin un echipaj de la Politia Rutiera. In interiorul autoturismului se aflau 4 tineri, un baiat (conducatorul auto) si 3 fete care in prezent se afla la Politia Municipala Pitesti pentru cercetari", anunta Jandarmeria pe pagina de Facebook.

Politistii din Arges au instituit filtre pe mai multe tronsoane de drum din judet pentru identificarea unui autoturism din care, duminica dupa-amiaza, a fost coborat un barbat care la scut timp a murit pe strada.

Incidentul s-a petrecut duminica, in jurul orei 16.00, pe o strada din cartierul Teilor din muncipiul Pitesti. Martorii le-au declarat politistilor ca au vazut cum un autoturism a oprit, iar doua persoane au dat jos din masina un barbat inconstient, pe care l-au lasat pe strada.

La momentul la care au ajuns la fata locului politistii, barbatul murise. Victima a fost identificata, fiind vorba despre un tanar de 28 de ani, cunoscut drept consumator de droguri. Cauza mortii va fi stabilita in urma necropsiei.