Viceprimarul PSD al Primariei Capitalei, Aurelian Badulescu, a comparat utilizarea aplicatiilor online de taximetrie cu consumul de droguri. Intrebat marti de consilierul USR Roxana Wring daca mai poate utiliza aplicatii precum Star Taxi si Clever Taxi dupa noile reglementari impuse de Primaria, Badulescu a raspuns: "Puteti apela la orice serviciu doriti, intrebarea este daca pot sau nu sa ma droghez in continuare, este optiunea dumneavoastra".

Reamintim ca majoritatea PSD a votat in sedinta de marti a Consiliului General al Municipiului Bucuresti noi reglementari care ar putea afecta Uber si Taxify, Clever Taxi si Star Taxi. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a propus un proiect, votat ulterior, pentru modificarea regulamentului de taximetrie din Bucuresti astfel incat pe teritoriul municipiului Bucuresti serviciile de dispecerat sa devina obligatorii pentru toate taxiurile transportatorilor autorizati de Autoritatea de Autorizare a Primariei Municipiului Bucuresti. Aceasta prevedere va afecta Clever si Star Taxi, posibil si Uber si Taxify, care nu sunt dispecerizate.

Badulescu este avocatul lui Gigi Becali, un apropiat al cuplului Pandele - Firea, potrivit Libertatea. In 2008, Badulescu a fost ales consilier general pe listele partidului condus atunci de Gigi Becali.