Daniel Morar, judecator la Curtea Constitutionala, a precizat, pentru News.ro, ca fotografia in care apare la masa impreuna cu Florin Iordache este de astazi si ca nu era o intalnire programata. El a mai relatat ca Florin Iordache a venit pur si simplu la masa sa si i-a aratat "niste inscrisuri", spunandu-i ca sunt modificari la statutul magistratilor asistenti ai Curtii Constitutionale.

Daniel Morar si Florin IordacheFoto: Facebook - Emanuel Ungureanu

Potrivit informatiilor HotNews.ro, femeia care era la masa cu Daniel Morar este Senia Costinescu, magistrat asistent la Curtea Constitutionala. Vezi aici o fotografie de pe site-ul CCR din 2013

"E o fotografie de azi, de la restaurantul Senatului, unde mananc in fiecare zi. Nu era o intalnire programata", a spus Daniel Morar, pentru News.ro.

"I-am zis ca nu stiu nimic (despre modificarile propuse privind magistratii asistenti a CCR - n.r.) si ca nu sunt implicat. Discutia a durat doua, trei minute si cu asta, basta. Este restaurantul Senatului, in care mancam in fiecare zi. El a deschis un dosar, dar credeti-ma ca nu am inteles exact ce, nu deschid discutii. Nu stiu, cert e ca spunea ca privea statutul magistratilor asistenti ai Curtii Constitutionale. Nu m-am uitat peste documente, pot sa merg si la testul poligraf", a precizat Morar pentru News.ro.

Morar a spus ca, daca ar fi fost fotografiat cu jumatate de ora mai devreme, ar fi fost surprins cand dadea mana cu Eugen Nicolicea, pentru ca stateau la aceeasi coada la restaurant.

"Ce sa fac cand ma intalnesc cu oamenii? Daca au fost cei de la USR, cred ca era ok sa spuna si cand vorbeam cu colegi de-ai lor din Parlament", a declarat Morar.

Sediul Curtii Constitutionale este in incinta Palatului Parlamentului.

Si Iordache a declarat ca a fost o intalnire intamplatoare si ca s-a oprit doar sa il salute pe Morar.

"Am luat masa in restaurantul Senatului, iar la plecare, l-am vazut (pe Daniel Morar, n.r.) si m-am oprit sa-l salut. La nivel de 10 secunde, sa saluti o persoana pe care o cunosti... Care e problema?" a spus Florin Iordache ulterior pentru News.ro.