Ministrul de Interne Carmen Dan sustine ca perioada de timp foarte mare intre momentul in care tanara care a supravietuit tentativei de omor de la statia de metrou Costin Georgian, dupa ce s-a luptat cu agresoarea care a impins-o de mai multe ori, a sunat la politie si momentul cand a si reusit sa depuna plangere, asteptand mai bine de doua ore, a fost "o sincopa". Carmen Dan a mai spus ca in acest caz exista o ancheta in derulare.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ministrul de interne a declarat joi, ca a fost "o sincopa" in privinta raspunsului politiei in acest caz, dar ca nu face mai multe declaratii pentru ca este o ancheta in derulare. Ea a adaugat ca desfasurarea acestui caz, de la sesizarea facuta si pana la procedura de audiere "e destul de justificata".

"E o ancheta in derulare, n-as vrea sa ma pronunt eu acum, la cald, insa din ceea ce am vazut eu, politistii, din momentul cand au fost sesizati - se cunoaste deja ca a fost o oarecare sincopa dupa apelul pe 112, dar de la ora 17.15, cand au fost sesizati si au inceput procedura de audiere, eu cred ca este destul de justificata aceasta prezentare a procedurilor", a spus ministrul.

Tanara care a supravietuit tentativei de omor de la statia de metrou Costin Georgian, dupa ce s-a luptat cu agresoarea care a impins-o de mai multe ori, a asteptat doua ore pentru a putea depune plangere la Politie, scrie News.ro Asta pentru ca in fata ei era o femeie care isi pierduse sacosa pe peron, iar politistul de acolo i-a cerut sa aiba rabdare, motivand ca el este singur, a declarat, la Antena 3, tatal tinerei, precizand ca dupa incident, care a avut loc in jurul orei 15.30, au sunat la 112, de unde au fost directionati la politia din metrou, reusind sa depuna plangerea in jurul orei 19.00. Vezi aici detalii.

O tanara in varsta de 25 de ani a murit marti seara, in statia de metrou Dristor. Ea a cazut in fata unei garnituri de metrou, initial suspectandu-se ca a fost vorba despre o sinucidere. Politia Capitalei a anuntat, dupa cateva ore, ca tanara a fost de fapt impinsa de o alta femeie si a facut publice imagini cu aceasta.

Femeia incercase un gest similar in statia Costin Georgian, cu putin timp inainte, cand a impins o alta tanara, dar aceasta nu a patit nimic. Politia spunea ca fata agresata la statia Costin Georgian a facut reclamatie in jurul orei 20:00.

Agresoarea este cercetata pentru omor si tentativa de omor si a fost arestata preventiv pentru 30 de zile.