UPDATE George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihai Balasescu si principalul suspect in cazul uciderii acestuia, a fost dat in urmarire internationala de politisti, in urma unei decizii a Tribunalui Bucuresti.

Politistii au extins cautarile fostului socru al lui Mihail Balasescu dincolo de granitele tarii, dupa ce, incepand cu data de 4 septembrie a fost cautat, fara succes, pe teritoriul Romaniei.

Masina condusa de fostul socru al lui Mihail Balasescu, prinicipalul suspect in cazul uciderii acestuia, a fost gasita abandonata, luni dimineata, in Busteni, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.

Autoturismul, un Ford Focus argintiu, avea rotile din spate dezumflate. Masina a fost gasita pe strada Telecabinei din Busteni, unde, potrivit martorilor, ar fi abandonata de trei zile.

Autoturismul folosit de George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihail Balasescu, ii apartinea acestuia din urma, revenindu-i in urma partajului.

Tribunalul Ilfov a emis, miercuri, un mandat de arestare in lipsa pe numele lui George Adrian Epaminonda Burghel, fostul socru al lui Mihail Balasescu, principalul suspect in cazul uciderii politicianului.

Mihail Balasescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost gasit mort, in urma cu 10 zile, intr-o locuinta din Bragadiru, judetul Ilfov, iar principalul suspect este fostul sau socru, care inca nu a fost prins de politisti.

Procurorii sustin ca, in noaptea de 3 spre 4 septembrie, in timp ce se afla in apartamentul sau din orasul Bragadiru, Burghel l-a lovit de mai multe ori pe fostul sau ginere, Mihail Balasescu, cu o vaza in cap si l-a sugrumat cu cinci coliere din material plastic, acte de violenta ce au condus la decesul acestuia.