UPDATE Adrian Ionel a fost numit director la Institutul Cantacuzino. Ionel detine un masterat la Academia Nationala de Informatii si este licentiat al Universitatii Spiru Haret

de V. Mixich     HotNews.ro
Duminică, 23 august 2015, 21:26 Actualitate | Esenţial


Adrian Ionel, director Unifarm
Foto: LinkedIn
Fostul director general al Unifarm, Adrian Ionel, va fi numit director al Institutului Cantacuzino, a confirmat pentru HotNews ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Ionel a condus pana astazi distribuitorul de medicamente al statului, Unifarm. Este absolventul unui masterat in managementul informatiilor de securitate nationala la Academia Nationala de Informatii din cadrul SRI si are o licenta in drept de la Universitatea „Spiru Haret” din Bucuresti.

UPDATE Managerul precedent al Institutului Cantacuzino, Adrian Onu, a preluat functia de director stiintific al Institutului, in timp ce "restul echipei de conducere va porni cu aceleasi atributii pe care le-a avut pana acum", a mai declarat ministrul Educatiei. Adrian Onu a demisionat din functia de director la inceputul acestui an deoarece autoritatile nu l-au sprijinit sa puna Institutul pe linia de plutire.

Conform informatiilor publicate pe contul personal dintr-o retea de socializare, inainte de a conduce Unifarm, Adrian Ionel a detinut, pe langa alte pozitii in domeniul privat, posturi la spitalul privat Sanador sau la Relad Pharma, unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din Romania la acel moment. La cativa ani dupa ce Adrian Ionel a parasit Relad, compania s-a aflat in centrul unuia dintre cele mai spectaculoase scandaluri de insolventa de pe piata farmaceutica din Romania.  Adrian Ionel a mai lucrat si in cadrul Societatii Nationale de Radiocomunicatii.

Adrian Ionel a fost numit la Unifarm in perioada mandatului interimar de ministru al Sanatatii asumat de premierul Victor Ponta in toamna lui 2012. In aceeasi perioada, presedinte al Consiliului de Administratie Unifarm a fost numit Ion Maranda, despre care realitatea.net sustine ca a fost seful Directiei de Protectie Interna al SRI.

Institutul Cantacuzino, aflat din 2014 in coordonarea Ministerului Educatiei, a fost si in aceasta vara in centrul unui scandal dupa ce mai multi studenti medicinisti au iesit in strada pentru a cere salvarea acestei institutii de la faliment. Institutul avea in aprilie 2015 datorii de 5 milioane de euro si niciun vaccin pe linia de fabricatie. Institutul Cantacuzino functioneaza in subordinea Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica si Inovare (ANCSI) care este condusa in prezent de inginerul Tudor Prisecaru, fost decan al Facultatii de Inginerie Mecanica din cadrul Politehnicii bucureștene.

In 2014, Institutul Cantacuzino a ratat fabricarea unui lot intreg de vaccin antigripal care nu a respectat normele de siguranta impuse obligatoriu la nivelul Uniunii Europene. Un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii punea esecul si pe seama presiunii „extreme” exercitata de politicieni ca vaccinul sa fie terminat cat mai repede. Cu doar o luna inainte de izbucnirea scandalului, premierul Victor Ponta si ministrul de atunci al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, prezentau festiv presei prima fiola de vaccin antigripal romanesc. Informatia ca vaccinul nu este bun a ajuns ulterior in atentia presei datorita unei informatii „pe surse”.

In prezent, Institutul Cantacuzino este declarat institutie de „interes strategic” si, conform unei noi legi de reorganizare a Institutului adoptata de guvernul Ponta, Institutul va putea sa-si inchirieze bunurile. Fata de legea precedenta care prevedea ca Institutul Cantacuzino poate produce „preparate biologice profilactice” (adica orice fel de vaccinuri), legea actuala prevede ca Institutul Cantacuzino poate avea „activitati de productie pentru situatii speciale, cum ar fi vaccin gripal pandemic”, desi acest vaccin nu are nimic de-a face cu asigurarea protectiei esentiale a sigurantei starii de sanatate a populatiei.
In aceasta vara guvernul Ponta a anuntat ca Institutului Cantacuzino ii vor fi alocate 10 milioane de euro si ca „dupa ce va fi repusa in normalitate activitatea Institutului si se vor obtine avizele, va urma etapa de sustinere a activitatii de productie“, conform ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu. „Pentru moment, la Institutul Cantacuzino se vor derula cercetari si testari pe loturi-pilot. In masura asteptata de toata lumea, in care aceste cercetari vor fi validate prin obtinerea de autorizatii, se va trece la etapa a doua, etapa de productie. Dar este o etapa ulterioara“. Aceasta etapa ulterioara este insa adevarata miza la Institutul Cantacuzino, devenit in ultimii ani un subiect extrem de politizat pe fondul solicitarilor de fabricare la Institutul Cantacuzino a vaccinurilor care fac parte din schema nationala de vaccinare.

Institutul detine insa stiinta producerii unui singur vaccin din aceasta schema, BCG, si a vaccinului gripal, cel din urma nefiind un vaccin cu rol in securitatea sanatatii publice. Dezirabila intrare in productie la Institutul Cantacuzino a mai multor vaccinuri importante este imposibila fara o investitie consistenta, adica mult mai mult de 10 milioane de euro.

Presa centrala de la Bucuresti a comentat ca stergerea datoriilor Institutului de catre stat este o modalitate de a-i exonera de raspundere penala pe cei responsabili de soarta Institutului Cantacuzino in ultimii trei ani. Tot media centrala sustine ca guvernul Ponta a incheiat deja contracte pentru aprovizionarea cu vaccin gripal cu alti producatori pana in 2016 inclusiv, astfel ca si in situatia reluarii productiei de vaccin antigripal la Institutul Cantacuzino, obtinerea de profit va putea fi reluata doar incepand cu anul 2017.

Conform noii legi, Institutul Cantacuzino va derula activitati de cercetare-dezvoltare in domeniul microbiologiei, imunologiei, biotehnologiei, geneticii microbiene si al bolilor infectioase. Sunt mentionate mai multe activitati precise, printre care cercetare in vederea „elaborarii si evaluarii de teste moleculare pentru diagnostic“; studiul tuberculozei, infectiilor acute respiratorii, al hepatitelor virale, retrovirusurilor, arbovirusurilor etc. „in colaborare cu Institutul National de Sanatate Publica“; „identificarea unor substante de origine biologica cu proprietati terapeutice“ si cercetare-dezvoltare pentru realizarea „unor produse de uz medical“. Este mentionat si rolul educational al Institutului, dar si cel de gazda al laboratoarelor de referinta.

Institutul Cantacuzino va putea comercializa reactivi, produse biologice, dispozitive medicale si va putea derula „activitati de productie pentru situatii speciale, cum ar fi vaccin gripal pandemic cu extindere la nevoi regionale“ si „servicii specifice farmaceutice, de la dezvoltare la etape de fabricatie“. Se mentioneaza ca finantarea Institutului se va face prin obtinerea de venituri proprii si subventii de la buget prin Ministerul Educatiei. Institutul va putea inchiria bunurile proprietate publica pe care le administreaza, jumatate din suma ramanand Institutului, cealalta jumatate mergand la buget.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

16068 vizualizari

 • +41 (41 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 23 august 2015, 21:57)

  [anonim]

  • +24 (24 voturi)    
   Comment sters de user (Luni, 24 august 2015, 6:40)

   polonyca [anonim] i-a raspuns lui

  • +26 (26 voturi)    
   Pai cum dece? (Luni, 24 august 2015, 8:40)

   fdaniel [utilizator] i-a raspuns lui

   Ce poate fi mai bun decat un securist pe bune, scolit de SRI, cu o diploma cumparata de la Spiru?

   Reprezinta chintesenta societatii noastre actuale si, din pacate, ne a posibilitatea sa intrezarim incotro ne indreptam :(
  • +4 (4 voturi)    
   conexiunea (Luni, 24 august 2015, 10:35)

   ion ionescu [anonim] i-a raspuns lui

   o fi vreo ruda a fostului general vasile ionel, om de mare baza a lui iliescu in anii de haiducie de dupa '89?
  • +7 (7 voturi)    
   LOL ! (Luni, 24 august 2015, 10:44)

   CRMS [utilizator] i-a raspuns lui

   OMG! Inca unul care stie sa scrie doar cu litere de tipar !
   O tara in care coducatorii plagiatori si sfertodocti isi aleg subalterni pe masura.
 • +27 (27 voturi)    
  S-a aranjat (Duminică, 23 august 2015, 22:36)

  Cetateanu [utilizator]

  Dam niste milioane si o punem pe butuci. Parca nu se putea si pe gratis
  Un alt dobitoc (scuze acelasi dobitoc) cu studii la inalta scoala de partid a tembeilor ro, Spiru, este mutat de la UNifarm la Cantacuzino. Evident dupa o activitate prodigioasa. Apropo: UNIFARM nu este companie de stat? De ce nu apare cu CVuri si declaratii de interese.? ANIsoara se aude?
  Oricum individul dupa cum se mai poate gasi este transpartinic PNL_PSD_UNPR. Dobitocul de servicu, probabil din randul serviciilor.
 • +27 (27 voturi)    
  Oare ... (Duminică, 23 august 2015, 23:17)

  Celbland [utilizator]

  ... de ce nu au pus director pe unul cu facultate? Iar sunt promovați proletarii?
 • +30 (30 voturi)    
  Frumos (Duminică, 23 august 2015, 23:19)

  MPopa [utilizator]

  Asa director mai zic si eu. N-a gasit Ponta pe nimeni care sa fi reusit sa ia admiterea la o facultate de stat? Nu zic de medicina ca acolo e greu, dar macar la ASE pe locurile cu taxa ...
 • +17 (17 voturi)    
  Seralistii se intorc (Luni, 24 august 2015, 0:09)

  Fu Leng [utilizator]

  ps: seralistii is si haretisti de data asta....cum e mai rau.
 • +26 (26 voturi)    
  Luati exemplu! (Luni, 24 august 2015, 0:41)

  Pantera Roz [anonim]

  Aveti copii? Sint cam prostanaci si cam puturosi, dar ati vrea sa le asigurati un viitor frumos? Nici o problema! Bagati-i la oricare din asa-zisele scoli ale serviciilor si nu vor mai trebui sa munceasca tot restul vietii lor. Vor fi numiti doar in functii de conducere si vor cistiga bani cu lopata.

  Munca e pentru sclavi, pentru elevii seriosi si silitori, pentru cei cu IQ foarte mare si pentru masini, nu pentru romanii smekeri din sau atirnind de servicii.
 • +19 (19 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 24 august 2015, 7:21)

  [anonim]

 • +13 (15 voturi)    
  Spiru Haret ? (Luni, 24 august 2015, 7:50)

  mircea_cjn [utilizator]

  Sper sa nu fie o gluma.
  • +2 (2 voturi)    
   E, e garantat (Luni, 24 august 2015, 9:32)

   , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui mircea_cjn

   abramburica!
   Si aia este garantata, van-gagal!
   E de ras, daca nu ar fi de plans!
 • +15 (15 voturi)    
  clientela si politruci de Spiru Haret! (Luni, 24 august 2015, 7:55)

  lili [anonim]

  In loc de COMPETENTA!!
  Asta numai functii la stat a avut la viata lui, ca si Orlando Teodorovici, incompetentul ala de la Finante, ajuns "celebru" deja pentru calculul bacsisului la pizza!
  O sa modernizam Romania peste mii de ani!!!
  Sila!
 • +12 (12 voturi)    
  Omul potrivit la locul potrivit (Luni, 24 august 2015, 7:58)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Sarcina lor e sa faca Romania sa dispara de pe harta, asa ca asta e omul cel mai potrivit.
 • +2 (2 voturi)    
  Acoperit (Luni, 24 august 2015, 9:30)

  leon popescu [anonim]

  Treaba-i foarte clara: inca un acoperit! Incet incet ne militarizam sub servicii de cumetrie. Incep sa ma simt din ce in ce mai minunat (adica stupefiat).
 • +9 (9 voturi)    
  Taraba de diplome Spiru Haret si geniile !!! (Luni, 24 august 2015, 9:30)

  andreesanu [utilizator]

  Cand vrei sa ingropi ca mata cacatul pui sef un nimeni .
  Ce are a face Institutul Cantacuzino cu SRI si cu dreptul
  ???,ce are a face coada vacii cu stampila primariei ?,tot atit si Ionel cu medicina si vaccinurile ori medicamentele .Din securist manager in cercetare n-ai sa faci nici pe lumea ailalta.
  S-au intors toate cu curul in sus ,batale de joc generalizata oriunde te-ai uita toate-s anapoda ca sa se aleaga praful de tot si de toate.
 • +6 (6 voturi)    
  in curand (Luni, 24 august 2015, 9:31)

  mos ion roata [utilizator]

  vom avea si doctori in stiinte spiralati haretisti...Mare criza de specialisti trebuie sa fie daca se apeleaza la asfel de specimene.
 • +8 (8 voturi)    
  Cuvintele magice (Luni, 24 august 2015, 9:38)

  sile [anonim]

  De numit o fi fost numit. Dar nu vad unde zice "prin concurs". (De "criterii clare de selectie" mi-e si jena sa mai intreb.)
 • -2 (4 voturi)    
  Semne bune (Luni, 24 august 2015, 9:40)

  Perkele [anonim]

  aduce un pic a plesu, zic ca e suficient de competent daca judecam dupa sprancene
 • +5 (5 voturi)    
  Păcat pentru Institutul Cantacuzino. (Luni, 24 august 2015, 9:59)

  vali47 [utilizator]

  Ponta a condamnat la moarte Institutul Cantacuzino.Ca toate promisiunile și faptele lui Ponta,care de fațadă par bune,în realitate provoacă dezastre iremediabile.Să pui un director Unifarm șă conducă Institutul Cantacuzino,.este ca și cum ai pune un președinte de CAP să conducă o Stațiune de Cercetare Agricolă și președintele CAP se mai pricepe la agricultură,dar Adrian Ionel ce treabă are cu cercetarea?După diplomele prezentate,putem spune că este neștiutor de carte.Licență Spiru Haret,masterat ANI.Bancuri.Numai-că nu-i de râs.Ponta chiar este hotărât să distrugă complet ce a mai rămas nedistrus de Iliescu-Roman-Năstase.
 • +2 (2 voturi)    
  Concret, cind cumparam CANTASTIM? (Luni, 24 august 2015, 10:22)

  D-or [utilizator]

  Asta era miza, nu pastrarea unei adrese postale.

  Sau principiul pentru toate intreprinderile de stat este:
  "Sa existe, dar sa nu deranjeze pe nimeni."
 • 0 (0 voturi)    
  nu (Luni, 24 august 2015, 10:45)

  sau lasa [anonim]

  da
 • +6 (6 voturi)    
  asta e (Luni, 24 august 2015, 10:48)

  asa da [anonim]

  bravo lui,
  am citit toate comentariile, toate sunt scrise de oameni care cred ca mai conteaza competenta, am fost si eu asa.
  ne-a facut pe toti si ne va vaccina copii dom'psiholog de spiru.
  tragedia e atat de mare in tara asta incat nu ne dam seama, fugiti daca mai puteti.
  • +4 (4 voturi)    
   Exact! (Luni, 24 august 2015, 12:01)

   Uhm [utilizator] i-a raspuns lui asa da

   exact asta am ma si pregatesc sa fac, sa fug cat mai departe de haznaua asta, si pt. mine, dar mai ales pt. viitorul copilului meu.
 • +4 (4 voturi)    
  trebuiesc redistribuite milioanele destinate redre (Luni, 24 august 2015, 10:57)

  sextet [anonim]

  Asta este, oameni cu o singura pregatire- deturnarea de fonduri. In rest, legislatie de fatada, de exemplu OUG 109/2011 referitoare la guvernanta comparativa, unde se spune despre planuri de management, obiective clare in dezvoltarea societatilor de stat, etc...
  La Unifarm d-nul Ionel a fost numit in baza acestui act normativ, dar nu se spune nimic de rezultatele obtinute.
  Daca ne uitam pe cv....
 • +6 (6 voturi)    
  Cum, inca n-are doctorat? (Luni, 24 august 2015, 11:27)

  Sorin Manea [anonim]

  Pentru ca provine de unde trebuie, din serviciile de informatii, precis va deveni doctor in ceva, in orice, sub inteleapta coordonare a genialului coordonator-doctor-general-vicepremier si specialist in interesul national!
 • +9 (9 voturi)    
  Asa da! (Luni, 24 august 2015, 11:37)

  echo [anonim]

  Tipic politrucului parvenit, "Spiru Haret" + "Academia Nationala de Informatii".
  Inainte ce o fi fost? Ospatar? Probabil da. Ca multi alti "telectuali".
 • +6 (6 voturi)    
  <<Universitatea>> Spiru Haret?! (Luni, 24 august 2015, 11:59)

  Uhm [utilizator]

  Pe bune, taverna asta la care puturosii si incapabilii isi printeaza diplome ar trebui naibii inchisa odata, daca nu mai gasim profesionisti si punem in elita noastra oameni din acestia selectati doar pe criterii politice atunci ne paste sigur falimentul!...
 • -1 (1 vot)    
  Cate ceva despre Ionel (Luni, 24 august 2015, 12:48)

  Victor [anonim]

  Am vazut un linsaj al baiatului asta facut cu o frenezie demna de o cauza mai buna si am vrut sa ma alatur si eu. Numai ca inainte am vrut sa vad ce a facut in perioada cat a fost Director General la Unifarm.
  Cf site-ului Ministerului de Finante, in 2012, compania Unifarm avea o cifra de afaceri de 9.792.204 RON si un profit net de 59.025 RON iar in 2014, o cifra de afaceri de 39.424.270 RON si un profit net de 3.606.247 RON.
  Si atunci am inceput sa ma gandesc ca totusi este un Manager bun si ca a fost numit acolo tocmai pentru ca are capacitatea de a scoate Institutul din criza in care se afla ... Hai sa nu facem aprecieri inainte de a avea toate datele problemei si sa nu jignim fara motiv ...
  • -1 (1 vot)    
   ??? (Luni, 24 august 2015, 13:53)

   gigel [anonim] i-a raspuns lui Victor

   Si ce legatura are cu vaccinurile?
 • -2 (2 voturi)    
  Atunci cand omenia este rara.... (Luni, 24 august 2015, 13:24)

  Mihaela [anonim]

  Acest OM deosebit mi-a salvat viata, si este implicat in multe acte de caritate, daca prefera sa stea in umbra si sa nu se laude inseamna ca nu este bun.... toti judecati dupa aparente fara sa stiti nimic despre pers lui. Judecati doar dupa ''ambalaj'' si nu va intereseaza ''interiorul''... rautatea asta si invidia este mare... inainte sa jigniti o pers incercati sa ganditi(daca puteti)...
  • +2 (2 voturi)    
   poate ca e om bun, dar haret-istii nu au nume bun (Luni, 24 august 2015, 16:32)

   victor [anonim] i-a raspuns lui Mihaela

   Cinste celui care v-a salvat viata ! Dar daca ati avea de ales intre un om foate milostiv si un chirurg foarte competent, pe cine ati alege sa va opereze ? Cam asa si cu managementul: rar gasesti si milostivi si competenti. Si (din pacate ?) unii prefera pe cei competenti. Cine greseste ?
  • 0 (0 voturi)    
   Acte de caritate (Luni, 24 august 2015, 19:52)

   Pantera Roz [anonim] i-a raspuns lui Mihaela

   Un om inteligent si capabil, cu o minima demnitate si respect de sine nu isi face rost de diploma universitara la Spiru Haret. Iar cei cu studii superioare "pe bune" nu isi compromit imaginea de specialisti veritabili cu vreun "masterat in managementul informatiilor de securitate nationala la Academia Nationala de Informatii din cadrul SRI" pentru ca, daca intr-un butoi cu miere pui o lingurita de rahat, nu mai ai un butoi cu miere, ai un butoi cu rahat.

   Ati auzit de Bernard Madoff, cel mai mare escroc din istoria omenirii, cel care, folosindu-se de o schema Ponzi, a furat peste 50 de miliarde de dolari in mai putin de 20 de ani gestionind un pretins fond de investitii si care acum zace intr-o puscarie americana dupa o condamnare de o suta si ceva de ani? Stiti cum il aparau unii evrei din Israel cu care am dezbatut cazul? Ca, poftim!, acum, dupa arestarea individului (implicat in acte de caritate in Israel), mai multe organizatii de binefacere care contau pe banii veniti de la Madoff vor avea foarte mari probleme financiare. Ce sa mai spui stiind ca la Madoff numai de generozitate nu putea fi vorba? El redirija o parte din profiturile personale care ar fi trebuit sa ajunga la guvernul american sub forma de taxe inspre organizatii de binefacere doar pentru ca legea americana ii permitea artificiul acesta si, deci, nu il costa nimic, dar ii infrumuseta imaginea. Daca nu ar fi procedat asa, banii respectivi ar fi ajuns la guvern.

   Va mai amintiti cum s-a aparat Daniel Daianu, salariat al statului roman, acum un an sau doi cind i s-au publicat in presa veniturile salariale uriase? Ca "o parte din acesti bani merg spre organizatii de binefacere"!!! Sint convins ca partea aceea era exact atit cit ii permitea legea sa redistribuie, fara ca in acest fel sa piarda (sa dea de la el) un singur leu.

   Cam asa e cu generozitatea si cu implicarea in acte de caritate in cele mai multe cazuri.
 • -1 (1 vot)    
  Statul de drept (Luni, 24 august 2015, 13:31)

  Catalin [anonim]

  Ce va vaitati mai stimabililor ca a fost numit unul care a facut masterul la SRI ? Nu ati sustinut voi ani de zile STATUL DE DREPT si JUSTITIA INDEPENDENTA si SRI-ul ? Pana acum vreun an daca ziceai ceva nasol de SRI sau de DNA , vai , aoleu , sariti lumeeeeeee , coruptii , comunistii , hotii , vor sa puna mana pe putere , pe justitie , pe servicii . Na ca v-a servit cu ce va place voua mai mult . Sau acum vi sa- aplecat de la atat SRI ? Ce va mira , daca pana acum se lucra mai cu perdea , acum se lucreaza pe fata . Vezi situatia ANAF si modul de repartizare / "sustragere" a dosarului Rarinca . Eu ma bucur ca se intampla lucrurile astea ....... :) .
 • +2 (2 voturi)    
  Next level (Luni, 24 august 2015, 13:43)

  panterul roz [anonim]

  Institututiile publice sunt pline ochi de oameni din astia. Nu este nevoie de cunostinte despre ceva anume. Trebuie sa sti sa te iscalesti si sa spui "Sa traiti!".
  Esti protejat atat timp cat banutii ajung unde trebuie.
  Si daca asta nu e un sistem mafiot atunci e securist si se ocupa cu furatul banilor de la institutiile statului.
  Directorii si sefii de la stat nu mai sunt doar politruci. Ca sa furi acoperit trebuie sa fii obligatoriu securist.
 • +1 (1 vot)    
  venirea dlui Ionel (Luni, 24 august 2015, 14:50)

  AndreiC_IC [anonim]

  Ca a facut Universitatea Spiru Haret sau nu, ca a facut master la SRI sau nu, intrebarile pentru dl Ionel sunt urmatoarele:
  - este "omul" lui Ponta, a lui Oprea sau nu?
  - a primit misiunea sa dea lovitura finala Institutului sau isi va dovedi buna credinta incercand sa il salveze pe bune?
  - ce parere are de noua lege care distruge Institutul, limitand productia doar la un posibil vaccin antigripal si care practic spulbera ceea ce Cantacuzino a incercat sa creeze prin acest Institut.
  - ce relatie va avea cu cei care au protestat in strada pentru salvarea Institutului?
  - va incerca sa impiedice plecarea oamenilor de valoare din Institut si chiar sa ii readuca pe cei care deja au plecat?
  - care va fi pozitia fata de cei care au distrus pana astazi Institutul? Este oare pus acolo ca sa ii scape pe acestia?
  Asteptam primele actiuni ale dlui Ionel si speram ca nu va continua pe linia trasata de Ponta in ultimul timp, aceea de a grabi distrugerea Institutului.
  • 0 (0 voturi)    
   Execută,nu hotărăște. (Luni, 24 august 2015, 18:54)

   vali47 [utilizator] i-a raspuns lui AndreiC_IC

   Nu cred-că d-l Adrian Ionel va avea dreptul să hotărască.Cum spunea cineva,Cantacuzino este dea blocat să nu facă decât vaccin antigripal și au pus omul potrivit execuției.
  • 0 (0 voturi)    
   Eheeee ! (Luni, 24 august 2015, 22:36)

   raudegura [anonim] i-a raspuns lui AndreiC_IC

   Da ia vezi tu cine e taticutzul baietzeluluii?
 • -2 (2 voturi)    
  Adrian Ionel (Luni, 24 august 2015, 18:20)

  cristina [anonim]

  Cati dintre voi ati avut curiozitatea de a verifica, macar putin cariera domnului Adrian Ionel inainte de a-l desfiinta? toti ati vazut Spiru Haret !!! hai sa fim seriosi, nu spun ca este cea mai buna instututie de studii superioare - insa nici chiar asa... sa-i omoram cu pietre pe toti absolventii acestei facultati!!! Cati dintre voi cunoasteti faptul ca aceasta facultate este urmata cu precadere de catre oameni cu o bogata experienta profesionala (practica) dar care din pacate facand parte din garda veche nu au "patalamaua" la mana - atat de ceruta in ultima vreme (profesorii, invatatorii, educatorii copiilor vostri de exemplu!).
  Sa nu uitam, orice institutie/ societate/ companie are nevoie de "o mana de fier" pentru a obtine profit. Un manager bun trebuie sa fie inconjurat de specialisti/ consilieri buni si nu sa fie neaparat el la randul lui un specialist in domeniul manageriat (ar fi ideal dar nu conditie eliminatorie).
  Intelegem cu totii un lucru: Institutul Cantacuzino a avut la conducere inca de la infiintare - numai specialisti. Va intreb unde a ajuns acest institut acum (cu ceva ajutor extern ce-i drept)? Haideti sa dam cezarului ce este al cezarului: medicii sa se ocupe de medicina/ pacienti, cercetatorii de cercetare iar managerii de ce stiu ei mai bine: PROFIT. Iar daca acest om Adrian Ionel se intampla sa aiba atat sustinere politica cat si pe cea a structurilor .... cu atat mai bine zic! Succes domnule Adrian Ionel si asteptam rezultatele strategiilor pe care le veti elebora pentru salvarea Institutului. Ne vrem vaccinurile noastre inapoi! Aveti in subordine oameni de valoare, profitati de valoarea lor! Succes
  • 0 (0 voturi)    
   Ha hA!.. (Luni, 24 august 2015, 20:35)

   Uhm [utilizator] i-a raspuns lui cristina

   Doamne ce iubesc Romania! Cum se numi Seful, cum aparu si o d-soara/d-na Cristina, Mihaela si cate-or mai fi...
   • 0 (0 voturi)    
    Domnul sau doamna ''ha ha!'' (Marţi, 25 august 2015, 9:33)

    Mihaela [anonim] i-a raspuns lui Uhm

    Imi pare foarte rau sa va dezamagesc, aici nu vorbeam ca este ''SEF'' sau nu, vorbeam strict de ce a facut pt mine.
 • 0 (0 voturi)    
  Ce "figura" !! (Marţi, 25 august 2015, 2:13)

  Theodor Iliescu [anonim]

  Dupa "mutra" si - mai ales - dupa "studiile" facute - trebue sa intelegem ca este un "habarnist" pus sa duca DEFINITIV la rapa si desfiintare institutul !
  Pai cu asfel de indivizi - "(de)formati la Spiru Haret" (scriu cu litere mari din respect pentru ilustrul Haret - nu pentru securistul specializat la "fane ghiorghiu" care si-a facut o sursa de castiguri nesimtite !)vrea "cel mai cinstit" govern W C Tonta sa readuca pe linia de plutire Institutul Cantacuzino ? Inca o marsevie marca Ponta-PSD !
  Este clar ca se face tot posibilul pentru distrugerea institutului si paraduirea activelor = suprafetele de teren !
  Clar politicieni-pungasi ?
 • 0 (0 voturi)    
  fara concurs (Marţi, 25 august 2015, 9:57)

  conservatorul [utilizator]

  E de presupus ca a fost aranjat si un concurs pentru ocuparea acestui post iar domnul candidat a fost cel mai bine pregatit. Probabil ca a fost singurul care s-a prezentat la examen din cauza ca acest post nu era dorit de nimeni.
 • 0 (0 voturi)    
  Adrian Ionel se bate pentru interesele lui (Marţi, 21 iunie 2016, 10:39)

  silviu [anonim]

  Adrian Ionel un securist care a venit sa puna Institutul Cantacuzino pe butuci. A adus firma de constructi a fratelui sa faca renovari in institut, vrea sa bage firma de paza pentru comision si cauta nimicuri sa i dea afara pe portari care sunt vechi acolo de cel putin 10 ani.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by