Stefania Duminica a plagiat, a stabilit Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti: Disertatia, plagiat integral al unei lucrari din 2008

de V.M.     HotNews.ro
Vineri, 21 februarie 2014, 16:50 Actualitate | Esenţial


Stefania Duminica
Foto: Agerpres
Lucrarea de disertatie a Stefaniei Duminica este "un plagiat integral", "o fotocopie" dupa o lucrare cu acelasi titlu din 2008, informeaza Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti (UB), care cere rectoratului UB sa propuna retragerea titlului de master al secretarului de stat, anunta Mediafax.

UPDATE: Conducerea Universitatii din Bucuresti solicita Consiliului National de Etica retragerea titulului de master al secretarului de stat Stefania Duminica


Conducerea Universitatii Bucuresti (UB) a cerut, vineri, Consiliului National de Etica sa retraga titlul de master acordat secretarului de stat Stefaniei Duminica, dupa ce Comisia de Etica a UB constatat ca lucrarea de dizertatie a fost plagiata integral.

"In urma expertizei efectuate de catre Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti, care constata fara niciun dubiu plagiatul in cazul doamnei Stefania Vasilica (Duminica) Voicu, conducerea Universitatii din Bucuresti solicita Consiliului National de Etica a Cercetarii Stiintifice, Dezvoltarii Tehnologice si Inovarii sa retraga doamnei Stefania Duminica titlul de master acordat pentru aceasta lucrare de disertatie", se arata intr-un comunicat al institutiei de invatamant superior, semnat de rectorul Mircea Dumitru.

Raport: Disertatia Stefaniei Duminica, un plagiat de forma extrema, masiv si rudimentar

Disertatia Stefaniei Duminica este un plagiat "de forma extrema, masiv si rudimentar", situatia fiind una incredibila: "a luat o lucrare gata facuta si a schimbat numai numele autoarei cu al sau", se arata in raportul Comisiei de Etica a Universitatii Bucuresti, citat de Mediafax.

Mai mult, in raportul privind plagiatul secretarului de stat din Ministerul Educatiei se precizeaza ca disertatia este copiata ilicit dupa o lucrarea de disertatie din 2008 cu exceptia primelor pagini, 3-7, care sunt "copy-paste" dupa alta lucrare - "Instruirea asistata de calculator. E-learning si cursuri on-line" de asist. univ. dr. Theodora Chicioreanu.

"Este o situatie incredibila: doamna Stefania Duminica a luat o lucrare gata facuta si a schimbat numai numele autoarei cu al sau. Redactarea prin copy-paste si in sectiunile de introducere si concluzii , cele care ar trebui sa dea marca de originalitate a unei lucrari, argumenteaza clar faptul ca avem de a face cu un plagiat de forma extrema, masiv si rudimentar", se arata in raport.

In raport se mentioneaza si ca, din punct de vedere al integritatii academice, plagiatul Stefaniei Duminica este "o grava incalcare a unor principii elementare de onestitate, corectitudine in munca de cercetare".

"Doamna Stefania Duminica a semnat si o declaratie pe proprie raspundere, asa cum cere regulamentul, privind calitatea de autor al unei lucrari originale care apreciem ca se impune a fi analizata de catre Consiliul National de Etica a Cercetarii Stiintifice, Dezvoltarii Tehnologice si Inovarii, conform legii", se mai mentioneaza in raportul semnat de presedintele Comisiei de Etica, prof. dr. Marian Popescu.

---------------------------------------------

Comisia de Etica a UB precizeaza ca s-a autosesizat in legatura cu lucrarea de disertatie "Pagini web in prezentarea elementelor de geografie a Romaniei in ciclul primar" a Stefaniei Duminica, sustinuta in 2012 in cadrul Departamentului CREDIS al Universitatii din Bucuresti.

Autoarea este doctoranda la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatiii din Bucuresti, unde sustine activitati de predare in conformitate cu statutul de doctorand, se mai precizeaza intr-un comunicat de vineri.

Comisia informeaza ca a analizat lucrarea Stefaniei Duminica si pe cea cu acelasi titlu de Camelia Voiculescu, sustinuta in 2008 in cadrul Departamentului pentru pregatirea personalului didactic al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

"Lucrarea de disertatie a doamnei Stefania Vasilica (Duminica) Voicu este un plagiat integral al lucrarii doamnei Camelia Voiculescu.
De la Titlu, Cuprins pana la Concluziile personale, totul este copiat identic. De fapt, este vorba de o fotocopie a lucrarii sursa in care s-au produs cateva modificari minore care tradeaza efortul superficial de inlaturare a posibilitatii de identificare a lucrarii sursa. Raportul Comisiei, anexat acestui Proces verbal, detaliaza tehnic plagiatul", concluzioneaza comisia.

Comisia precizeaza ca s-a pronuntat in unanimitate "in legatura cu acest grosolan atentat la integritatea academica produs printr-o grava abandonare a simplelor si bunelor practici academice".


"Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti solicita rectoratului Universitatii din Bucuresti sa propuna Consiliului National de Etica a Cercetarii Stiintifice, Dezvoltarii Tehnologice si Inovarii sa retraga doamnei Stefania Duminica titlul de master acordat pentru aceasta lucrare de disertatie. Comisia de Etica este preocupata de faptul ca un demnitar al statului, dar membru al comunitatii academice, este intr-o grava culpa care contribuie la decredibilizarea Educatiei in Romania. Chiar daca o lege speciala dedicata demnitarilor aflati in culpa academica ii sustrage pe acestia judecarii de catre comunitatea care le-a acordat titlurile academice, Comisia de Etica atrage atentia asupra acestui caz care pune sistemul educational romanesc intr-o lumina foarte proasta", se mai arata in comunicat.

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat joi ca a avut mai multe discutii cu secretarul de stat Stefania Duminica si a inteles ca aceasta se va retrage, precizand ca demisia este un act personal, iar o eventuala demitere nu tine de el, ci de Guvern.


Pricopie a spus ca, dupa ce a aflat ca secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar Stefania Duminica ar fi copiat integral lucrarea de masterat, primul lucru pe care l-a facut a fost sa aiba o discutie cu aceasta.

"Mi-a cerut un ragaz de cateva zile ca sa inteleaga despre ce este vorba, pentru ca era vorba despre un lucru care s-a intamplat cu mai multi ani in urma", a declarat Remus Pricopie, precizand ca aceasta a solicitat si cateva zile de concediu.

Pricopie a mai spus ca a avut mai multe discutii cu secretarul de stat Stefania Duminica, dupa ce aceasta a revenit din concediu, si a inteles ca ar urma sa se retraga.

"In urma mai multor discutii pe care le-am avut, inclusiv atunci cand a revenit dupa cele trei zile de concediu, eu am inteles ca se va retrage si ca-si va depune demisia. Nu a facut acest lucru. Demisia nu tine de mine, este un act personal, asa cum si destituirea nu tine de mine, este un act la nivelul Guvernului. Eu cred ca lucrurile se vor rezolva destul de repede", a mai spus Remus Pricopie, dupa ce a participat la un eveniment organizat de Comitetul Sindical European pentru Educatie.

Intrebat daca a avut o discutie cu Stefania Duminica si dupa declaratiile facute de presedintele Traian Basescu, Pricopie a spus ca de miercuri seara pana joi dimineata nu a mai discutat despre acest subiect cu secretarul de stat.

"De ieri pana azi nu am avut nicio discutie, ieri am fost la Bruxelles, azi am venit la conferinta, deci nu am avut nicio discutie", a mai spus Pricopie.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca ii cere premierului Victor Ponta revocarea secretarului de stat in Ministerul Educatiei Stefania Duminica pentru plagiat
, mentionand ca stie ca sefului Guvernului o sa ii fie greu sa sanctioneze astfel o fapta de plagiat.


Seful statului a aratat ca a confruntat cele doua lucrari, cea a lui Dumnica si a colegei care terminase cu patru ani in urma aceleasi cursuri pentru masterat, si nu exista niciun dubiu.

"Chiar daca nu sunt specialist, este bine sa o revoce. Stiu ca lui Victor Ponta ii este foarte greu sa revoce pe cineva pentru plagiat, pentru ca nu s-a autorevocat pe el, pentru plagiat, dar doamna Duminica nu mai are niciun fel de autoritate morala in calitate de hot", a spus presedintele.

Basescu a mai spus ca "Stefania Duminica a furat, ca si premierul". "Furt intelectual se numeste si este bine sa plece din functii de demnitate publica", a spus presedintele.

Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti s-a autosesizat, in 7 februarie, in cazul suspiciunii de plagiat referitoare la lucrarea de disertatie a Stefaniei Duminica, ca urmare a semnalarii acestei situatii in mass-media.

"Comisia a declansat analiza cazului conform regulamentelor in vigoare, respectiv Regulamentul de functionare a Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti, Codul de Etica si Carta Universitatii din Bucuresti", arata institutia, intr-un comunicat de presa.

Reprezentantii Universitatii din Bucuresti au anuntat, in 5 februarie, ca au fost demarate procedurile interne de analiza a lucrarii de masterat a Stefaniei Duminica, secretar de stat pentru invatamant preuniversitar.

"Ca urmare a semnalarii in mass-media a suspiciunii de plagiat in privinta lucrarii de disertatie a doamnei Stefania Duminica, Universitatea din Bucuresti a demarat procedurile interne de analiza a acestui caz", se arata intr-un comunicat de presa.

Secretarul de stat Stefania Duminica ar fi copiat integral lucrarea de masterat din 2012 dupa o lucrare din 2008, potrivit unor documente prezentate intr-o emisiune a postului de televiziune B1 TV. Stefania Duminica este secretar de stat in Ministerul Educatiei, lector universitar la Departamentul de formare a profesorilor din cadrul Universitatii din Bucuresti si profesor de limba si literatura romana in invatamantul preuniversitar.

A absolvit Liceul Pedagogic din Bucuresti, si-a luat licenta la Facultatea de Litere a UB si a facut un master in management educational la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei a UB, fiind doctorand in cadrul aceleiasi universitati, in domeniul Stiintele educatiei.8419 vizualizari

 • +16 (18 voturi)    
  LOL (Vineri, 21 februarie 2014, 16:54)

  Berzelius [utilizator]

  ... si-atat!
  • +7 (7 voturi)    
   nuuu (Vineri, 21 februarie 2014, 18:42)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Berzelius

   o sa'i retraga diploma de master.
   p'aia de secretar de stat, nu.
   pai, daca ar da'o afara pentru plagiat, atunci s'ar crea un precedent.
   periculos, nu ?! :))
 • +33 (35 voturi)    
  e clar (Vineri, 21 februarie 2014, 16:59)

  sucaa [utilizator]

  si pe astia tot base i-a pus sa spuna asta. sigur si-a bagat coada base.
  dar nu-i nicio problema, o sa vina tovarasa Duminica sa ne spuna ca nu trebuie sa-si dea demisia ca doar a cerut-o doar basescu.
  ponta o s-o apere ca doar n-o sa demita o plagiatoare ca si el si noi ne uitam la ei si acceptam.
  ne conduc toti hotii...
 • +32 (34 voturi)    
  Basisti (Vineri, 21 februarie 2014, 17:00)

  CatalinPetrica [anonim]

  E plina tara de Basisti, astia nu au putut sa vada ca este un fond diferit, ca a fost tiparita de la o alta imprimanta cu cerneala orginila.
  Eu zic sa trecem universitatea in subordinea paralementului si sa facem o comisie de ancheta sa vedem de unde au avut bani astia de la rectoratul UB sa aprinda lumina cand se uitau la lucrare.
 • +30 (36 voturi)    
  Marele Plagiator ramane Prim-Ministru? (Vineri, 21 februarie 2014, 17:11)

  alex4321 [utilizator]

  Marele Plagiator ramane Prim-Ministru?

  Cum vine asta?

  Secretarul de Stat pleaca iar Primul-Ministru ramane,

  cand Ambii au xeroxat la greu ?
  • +4 (4 voturi)    
   Usurel (Vineri, 21 februarie 2014, 19:04)

   cmg_george [utilizator] i-a raspuns lui alex4321

   ...stai domne ca sa vezi ca defapt lucrarea corespunde normelor de redactare ce atat tamtam? Tineti aici povesti dastea cu continut, cuprins si pareri personale
  • +2 (2 voturi)    
   Chiar daca e iar labartat ce ai scris (Vineri, 21 februarie 2014, 21:27)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui alex4321

   fiind doar 4 randuri am citit si-ti dau dreptate.
   Ce te faci cu Ponta care zice ca Duminica fiid din pnl sa o demita colegii ei?
   Cam multi din pnl apar in ultimile zile cu probleme serioase.
   In psd liniste si pace.
 • +24 (28 voturi)    
  si ce daca.... (Vineri, 21 februarie 2014, 17:12)

  translativus [utilizator]

  ....a plagiat ?
  Plagiatorii si mincinosii sunt in fruntea tarii asa ca, se inscrie perfect in gasca.

  Chiar UB l-a primit pe mai marele plagiator al neamului, la festivitatea de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa, lui Isarescu.

  Normal ar fi trebuit dat afara sau sa i se fi inmanat si lui titlul de doctoras hormonis pauza, impreuna cu un coif facut din ziar.

  Cata ticalosie !
  • +3 (5 voturi)    
   asa e..si ce daca.. (Vineri, 21 februarie 2014, 18:08)

   exilatul [utilizator] i-a raspuns lui translativus

   pai face bine la "imaginea" rom faptul ca sunt milioane de "masteranti si doctoranzi" in tara aia plina de hoti...in toate domeniile...oare citi au obtinut cinstit diplomele..nu cred ca mai mult de 10%...
 • +13 (15 voturi)    
  penibil (Vineri, 21 februarie 2014, 17:18)

  minos [utilizator]

  sunt atat de imbecili, incat nici o simpla lucrare de dizertatie nu sunt in stare sa produca. Femeia asta este secretar de stat la Educatie, dar nici macar nu si-a dat interesulsa refrazeze o lucarre copiata. Lenea si atitudinea fata de Universitate a fost maxima, incat a copiat o lucrare de la A la Z. Aici ar trebui penalizat si indrumatorul, poate este chiar cel/cea care i-a dat lurcrarea din 2008. Ar trebui introdusa o lege penala care sa pedepseasca plagiatul, ceva similar cu legea drepturilor de autor, dar autoritatile sa se autosesizeze, nu sa se aplice doar la plangerea celui care a produs materialul original, iar citatele sa fie permise cu indicarea surselor.
  • +5 (7 voturi)    
   Ce-i penibil şi ruşinos pentru tine (Vineri, 21 februarie 2014, 17:34)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui minos

   e perfect normal pentru mine. Pentru că tu ai limite, iar eu, în prostia mea, nu am.
  • +2 (2 voturi)    
   Concediu cu spor, doamnă! (Sâmbătă, 22 februarie 2014, 12:16)

   Cia-Nuru [utilizator] i-a raspuns lui minos

   Mi s-a părut monumentală şi declaraţia lui R. Pricopie, cum că doamna Duminică "Mi-a cerut un răgaz de câteva zile ca să înţeleagă despre ce este vorba, pentru că era vorba despre un lucru care s-a întâmplat cu mai mulţi ani în urmă". Un fleac precum pregătirea disertaţiei îl uiţi rapid, nu?
   Cred că în concediul ăla doamna a început să răscolească agenda telefonică, doar-doar o da de numele nenorocitului de negrişor-furnizor de lucrări academice, care i-a făcut-o...
 • +14 (16 voturi)    
  da?! (Vineri, 21 februarie 2014, 17:22)

  corvus coraX [utilizator]

  Numa buna de prim-ministru intr-un viitor guvern...
  • +4 (6 voturi)    
   VVP (Vineri, 21 februarie 2014, 17:36)

   cititor9 [utilizator] i-a raspuns lui corvus coraX

   Ma intreb de ce nu-l intreaba ziaristii pe Ponta ce parere are despre situatia creeata. ca daca nici el nu are experienta la din astea...
 • +9 (11 voturi)    
  aceiasi Universitate (Vineri, 21 februarie 2014, 17:25)

  victor L [utilizator]

  a gasit ca si plagia, pardon prim ministrul Ponta a plagiat.
  Parca rectorul UB nu i-a retras titlul. Atunci cum sa i-l retraga dnei Duminica? misoginilor :P
  • +4 (6 voturi)    
   Alt caz (Vineri, 21 februarie 2014, 18:02)

   codo [utilizator] i-a raspuns lui victor L

   Prin-plagiatorul a copiat la alt nivel, ca altfel nici nu ajungea prim ministru, e vorba despre doctorat pe care rectorul nu il poate retrage. Diploma de master da. De ponta ar trebui sa se ocupe pricopie, dar cum sa o faca daca nu are cerebel la purtator?
  • +1 (3 voturi)    
   nu rectorul (Vineri, 21 februarie 2014, 18:07)

   ggna [utilizator] i-a raspuns lui victor L

   poate retrage titlul.
   Numai ministerul condus de ...nici nu stiu cum il cheama!
 • +10 (12 voturi)    
  plagiat ? in guvernul ponta ? (Vineri, 21 februarie 2014, 17:25)

  liviusmaximus [utilizator]

  a solicitat si cateva zile de concediu :). platit, nu ?
 • +8 (10 voturi)    
  foarte bine ca se verifica, (Vineri, 21 februarie 2014, 17:26)

  Hor [utilizator]

  dizertatia celor cu doctoratul luat si care au intrat in politica.
  Doctoratele date pe "ochi frumosi" sunt dovada unei complicitati intre politica, mediul de afaceri si invatamint, care trebuie sa dispara!
  in alta ordine de idei, imaginati-va ca ar incepe cineva sa verifice lucrarile de diploma de la absolvirea facultatilor.
  Dupa cite anunturi erau si sunt prin camine si in media cu " ...lucrari de diploma..." e plina tara de plagiatori.
  incercati un search pe google si va veti convinge!
  Trebuie taiat nodul gordian, dar de unde trebuie inceput?
  • +4 (6 voturi)    
   Victor Viorel?? (Vineri, 21 februarie 2014, 17:42)

   emigrant [utilizator] i-a raspuns lui Hor

   Eu zic sa incepem de pa Victor Viorel..Ucrainenii au iesit in strada in conditii foarte periculoase, noi nu putem sa iesim sa cerem demisia plagiatorului?? Pe motiv de Plagiat. Atit. Poate ne ajuta ICCJ, sa ne ofere un pretext, ca Viorel are un dosar acolo.
  • +2 (4 voturi)    
   cunosc o multime de astfel de profesionisti (Vineri, 21 februarie 2014, 18:17)

   warchild [utilizator] i-a raspuns lui Hor

   tara e plina de ei si fiind plina, se sustin unii pe altii. daca faci zgomot esti eliminat imediat. normalitatea in tara asta e inversul normalului din alte tari...
 • +8 (10 voturi)    
  Doamna Duminica... (Vineri, 21 februarie 2014, 17:27)

  calexe [utilizator]

  ... isi poate asigura batraneti linistite. Daca ar refuza sa-si dea demisia l-ar pune pe onor pm in situatia jenanta pentru acesta de a o demite el; tocmai el care are o problema similara. Asa ca d. D. ar putea accepta o donatie indestulatoare pentru a-si da demisia. Probabil ca negociaza deja cu onor domn Pricopie. Frumos jucat :) Daca insa exista si consecinte penale poate fi mai nasol.

  Pe de alta parte, nu cred sa fie atat de tampita incat sa fi plagiat ea direct. Mai degraba a cumparat pe net o teza. Ceea ce nu o face mai putin vinovata.
 • -7 (11 voturi)    
  foarte bine (Vineri, 21 februarie 2014, 17:36)

  pecere [utilizator]

  Ponta ar fi fraier sa o demita,sa faca jocul lui TB si presei basiste.
  AMR 7 luni,mai e un pic si dispareti si voi presa cu datorii la stat.
 • +2 (4 voturi)    
  in guvernul ponta,plagiatul conditie de angajare (Vineri, 21 februarie 2014, 17:44)

  Arthemisa [utilizator]

  cred ca v-ati dat seama, nu ? .... ca sefii stiau de plagiat de cand au pus-o pe post ! de fapt a fost conditie de angajare. cei care au facut dizertiatia ''pe bune'' nu au ce sa caute acolo ! nu se potriveau cu peisajul
 • +5 (7 voturi)    
  Hotii trebuie sa dispara din functiile publice (Vineri, 21 februarie 2014, 17:45)

  fane_grija [utilizator]

  Altfel cei ce au murit la revolutie si-au dat viata pentru imbogatirea unora ca plagiatoarea Duminica
 • +6 (8 voturi)    
  Pai da (Vineri, 21 februarie 2014, 18:15)

  Jos_Dictatura_Dragnea [utilizator]

  Femeia asta nu are resursele pe care le-a avut Ponta ca sa contreze plagiatul declarat de Universitate, Ponta a putut face rost de parerea a doua si a treia, care au fost in favoarea lui si asa a scapat. Ponta este sef de partid, este deasupra legii, se calca slugile in picioare sa-i faca pe plac.
 • +4 (6 voturi)    
  prim-plagiatorul tarii nu ii sare in aparare? (Vineri, 21 februarie 2014, 18:15)

  yellowdog [utilizator]

  am plait deci exist
  am mintit it deci gandesc

  Tov. Ponta
 • +5 (7 voturi)    
  Rezolva Ponta 3 comisii (Vineri, 21 februarie 2014, 18:33)

  Wanheda [utilizator]

  Desfiinteaza, infiinteaza si la final o sa spuna ca e o facatura basista si ca-i neclar, ca nu-s dovezi destule, ca trebuie dovedit...stiti voi, se apuca de mestecat vorbe.
  Gadea si cu Shpagat or sa traga si ei din greu...plebea o sa fie resetata, again, si totul merge de la capat inainte dragi tovarasi.
 • +3 (3 voturi)    
  atarnatorii lui POnta (Vineri, 21 februarie 2014, 19:34)

  MirceaIo [utilizator]

  Ponta isi va apara penalii singur!!!! dar va fi laudat de Badea!!! Voiculescu Dan atarna ca o piatra de moara de USL. E batalie la iesit din USL!? Marele "atarnator" Dan Voiculescu, "profesorul", tatuca USL nu mai are de cine sa atarne!??? Poate se gaseste vreun streang pentru el!!!
 • +3 (3 voturi)    
  Rahat (Vineri, 21 februarie 2014, 20:06)

  Milka Man [utilizator]

  Eu nu inteleg o treaba...De cate ori am avut de pregatit o lucrare de diploma/dizertatie/etc. am avut un indrumator, musai profesor universitar...Mai mult, lucrarea trebuie prezentata in fatza unei comisii care trebuie sa o noteze in functie de valoarea pe care o aduce in domeniu...Acum,mi-e greu sa accept ideea ca indrumatorul a uitat de pe un an pe altul ce continea lucrareaa originala si pun serios la indoiala, obiectivitatea comisiei de examinare...Pe acesti domni si doamne, nu ii ia nimeni la intrebari? Care este responsabilitatea profesorilor fatza de un masterand sau doctorand? Nu ii ia nimeni la rost ca strica imaginea unei institutii de invatamant si asa in declin de la un an la altul???Si ne mai miram ca studentii romani pleaca sa studieze peste hotare...
 • +2 (2 voturi)    
  cinci zecimi de plagiat (Vineri, 21 februarie 2014, 20:26)

  ipolitic [utilizator]

  Vad ca toata lumea compara cazul cu plagiatul lui Ponta.
  Eu zic ca matematic, Ponta a procedat corect.
  Doamna in cauza a plagiat 100%, deci trebuie
  sa-si dea demisia 100%.
  Ponta a plagiat numai in proportie de 50%,
  in consecinta a ramas prim-ministru si
  isi exercita functia in proportie de 50%.
  Sau voua v-i s-a parut mai mult?
 • +2 (2 voturi)    
  datorita plagiatoarei, la pachet ,plagiatorul o (Vineri, 21 februarie 2014, 22:02)

  fosta zoezoe [utilizator]

  face "scapata" si pe coana mare in vacanta ! In liga "hotii fara frontiere" esti tartorul protector cu care oricare cetatean onest are de luptat -cu mijloacele lui-anul asta...
 • +4 (4 voturi)    
  NU TRECUIE SA FIE LASATA SA-SI DEA DEMISIA (Vineri, 21 februarie 2014, 23:25)

  fosta zoezoe [utilizator]

  CI TREBUIE SA FIE DATA AFARA ! Poate ca aud ca si asta isi da demisia de ONOARE !
 • +3 (3 voturi)    
  Dilema noua (Vineri, 21 februarie 2014, 23:58)

  Cutezatorii2013 [utilizator]

  Sigur ca e rusinos ca a plagiat, dar oare de ce nu zice nimeni si de cadrul didactic coordonator pentru acea lucrare. Tot membru al UB, si care conform rigrilor univeritare are obligatia sa verifice lucrarile fiecarui candidat si are obligatia sa intocmeasca un raport asupra lucrarii, raport in care exista un paragraf specific legat de plagiat. Sa stim si noi cine a fost cel care a verificat si a semnat ca nu e plagiat. Asta ce pateste? Daca pedesim doar plagiatorii si cei care ar trebui sa garanteze originalitatea acestor lucrari nu patesc nimic, vor continua sa curga plagiatele in toate universitatile din tara.
 • +3 (3 voturi)    
  Bai frate (Sâmbătă, 22 februarie 2014, 0:02)

  Cutezatorii2013 [utilizator]

  toate ca toate, plagiat de plagiat, dar e cel mai penibil plagiat din Romania din doua motive:
  1) sa plagiezi la master? Really??? so low....
  2) sa plagiezi dupa Camelia Voiculescu. Oare Camelia dupa cine a plagiat? (sau poate e doar coincidenta de nume cu pisicuta felixciana)

  Anywayz... m-a distrat stirea. Cred ca e culmea plagiatelor... Cred ca poate fi intrecut doar de un plagiat dupa Ponta :)
 • 0 (0 voturi)    
  De ce ? (Sâmbătă, 22 februarie 2014, 8:59)

  Andra99 [utilizator]

  Eu nu inteleg de ce demnitarilor nu li se pot retrage titlurile obtinute ilegal. Pentru ei nu este valabil "nimeni nu este mai presus de lege" ???
 • +2 (2 voturi)    
  cv-ul ei a disparut de pe net,unde l-am vazut (Sâmbătă, 22 februarie 2014, 11:09)

  fosta zoezoe [utilizator]

  acum cateva zile !Mai este doar declaratia de avere din 2010(??!!) pe edu.ro cand inca nu furase lucrarea in discutie.E posibil ca animala sa fie mai "performanta" decat credem .Ar mai trebui sa stim daca guvernul Romaniei si ministerele nu sunt cumva institutii populate cu asistati sociali si nu cu demnitari ai statului-functionari publici de cel mai inalt rang- cum ne facem noi ca credem !
 • +1 (1 vot)    
  Premierul indigo, mai respira ? (Sâmbătă, 22 februarie 2014, 16:06)

  Plagarus [utilizator]

  Victor Viorel, premierul ce face Romania Neserioasa, mai face giumbuslucuri tv .?


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version