Secțiune susținută de MedLife

Baremul pentru subiectele la matematică la simulare Evaluare Naţională 2019

de A.O.     HotNews.ro
Marţi, 12 martie 2019, 15:09 Actualitate | Educatie


Elevi la scoala
Foto: Agerpres
Ministerul Educaţiei a publicat baremul de corectare pentru subiectele la matematică la simularea Evaluare Naţională 2019. Elevii de clasa a VII-a şi clasa a VIII-a au susţinut, marți, proba de matematică în cadrul Simulării Evaluării Naţionale 2019.

Atât elevii de clasa VII-a, cât şi cei de clasa a VIII-a care au susţinut marţi proba de matematică la simularea la Evaluarea Naţională 2019 au primit trei subiecte, dintre care ultimul de geometrie. La clasa a VII-a primul subiect a avut mai multe cerinţe sub formă de test grilă. Roxana Goga, profesoara de matematică la Colegiul Naţional "Sf Sava" a rezolvat pentru HotNews subiectele de la matematică de la clasa a VII-a şi clasa a VIII-a. Profesoara a spus că pentru ambele clase exerciţiile sunt de dificultate medie.

VEZI AICI BAREMUL PENTRU MATEMATICĂ CLASA A VII-a

VEZI AICI SUBIECTE PENTRU SIMULAREA MATEMATICĂ EN 2019 CLASA A VII-a

VEZI AICI BAREMUL PENTRU MATEMATICĂ CLASA A VIII-a

VEZI AICI SUBIECTE PENTRU SIMULAREA MATEMATICĂ EN 2019 CLASA A VIII-a


CITEŞTE ŞI Rezolvarea subiectelor la matematică la simularea evaluării naționale, clasa a VII-a. Prof. Roxana Goga: „La geometrie trebuia să gândeşti mai mult”

CITEŞTE ŞI Rezolvarea subiectelor la matematică de la simularea evaluării naționale 2019, clasa a VIII-a. Prof. Roxana Goga: „Exerciţiile au avut dificultate medie”


Simulare Evaluare Naţională 2019. Miercuri va avea loc ultima probă de la simulare Evaluare Naţională 2019, probă susţinută de elevii de clasa a VII-a şi a VIII-a care susţin proba de limba maternă. La fel ca celelalte probe, proba de începe la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele la simularea evaluării naționale. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, de când s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Calendar simulare Evaluare Naţională 2019


11 martie 2019
Limba şi literatura română – probă scrisă

12 martie 2019 Matematică – probă scrisă

13 martie 2019 Limba şi literatura maternă – probă scrisă

22 martie 2019
Afișarea rezultatelor la simulare evaluare națională 2019

MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!


Citeste mai multe despre   
8409 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Dosare blocate la tribunalHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version