​Ministerul Educației are din nou probleme cu site-ul. Imediat după ce modelele de subiecte la bacalaureat și evaluare națională 2019 au fost publicate, acestea nu au mai putut fi accesate. Ulterior, a apărut anunțul că site-ul este în mentenanță. Site-ul Ministerului Educației a avut probleme și în timpulevaluării naționaledin acest an.

site subiecte.edu.roFoto: captura site

Reprezentanții Ministerului Educației nu au putut fi contactați pentru explicații.

UPDATE 07:25 Problemele site-ului nu se rezolvaseră până joi dimineață..

Modele de subiecte la Bacalaureat 2019 la română și matematică au fost publicate miercuri de ministerul Educației, pe site-ul dedicatsubiecte.edu.ro. Acestea conțin teste grilă, potrivit noilor reguli după care se va desfășura examenul de BAC 2019.

CONSULTĂ MODEL SUBIECTE ROMÂNĂ UMAN BACALAUREAT 2019

CONSULTĂ MODEL SUBIECTE ROMÂNĂ REAL BAC 2019

CONSULTĂ MODEL SUBIECTE MATEMATICĂ PROFIL MATE-INFO BACALAUREAT 2019

CONSULTĂ MODEL SUBIECTE MATEMATICĂ PROFIL TEHNOLOGIC BAC 2019

Subiectele la matematică și la română la Bacalaureat și Evaluare Națională 2019 vor conține într-un procent de 40% teste grilă, a confirmat pentru HotNews, Marian Șuță, șeful Centrului Național de Evaluare și Examinare(CNEE). Până acum testele grilă erau folosite la examenele de bacalaureat la geografie și la disciplinele socio-umane.

MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!