În maneaua lui Nicolae Guță dedicată "celui mai tare partid din România - PSD”, prin care românii sunt îndemnați să voteze Liviu Dragnea și PSD, apar și imagini de la cunoscutul festival de muzică Neversea. Reprezentanții festivalului au declarat pentru HotNews.ro că au luat deja "măsurile care se impun" pentru a proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate., subliniind că sunt "departe de orice implicare în campanii electorale".

neversea- captura youtubeFoto: YouTube

Maneaua lui Guță, "melodie creată la comanda Partidului Social Democrat", așa cum apare în descriere, a stârnit duminică un val de reacții. În clip apareun steag ce pare a fi al Rusiei, un avion al operatorului aerian rus Aeroflot, dar și imagini de la Festivalul Neversea.

Cei care au vizionat clipul au observat că imagini de la festivalul de muzică apar între minutele 1:21 - 1:45.

Pentru a afla dacă imaginile au fost folosite cu acordul lor, i-am contactat pe reprezentanții festivalului Neversea, care au declarat pentru Hotnews.ro că, din păcate nu este prima dată când brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fără acordul lor.

"Și în situația de față, ca în toate situațiile similare, am luat deja măsurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate. Suntem un festival de muzică de anvergura europeană. Artiști foarte cunoscuți din lume urcă pe scene la concerte. Așadar, suntem departe de orice implicare în campanii electorale, însă îi încurajăm pe toți europenii să își exprime dreptul democratic de a alege, de a vota!" a declarat Edy Chereji, director de comunicare Neversea, cel mai mare festival de muzică ce are loc pe o plajă din România.

Nicolae Guță ”Magnificul” pare a fi noua achiziție de campanie a social-democraților, acesta lansând o manea prin care îndeamnă românii să voteze Liviu Dragnea și PSD. Maneaua a fost realizată la comanda PSD, potrivit anunțului de pe youtube.

Videoclipul începe cu ”Guță Nicolae Magnificul” care dedică această manea pentru ”cel mai tare partid din România - PSD”.

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu l-a felicitat, duminică, pe Facebook, pe Nicolae Guță pentru piesa ”Victorie PSD”. Acesta spune că ”o parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare” și ”au urlat de invidie”.