Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, i-a îndemnat pe români să se vaccineze, printr-un mesaj emoționant, în care a relatat că în decembrie a murit mama sa, care a lucrat în cercetare medicală şi de la care a învăţat importanţa vaccinurilor pentru sănătate. El a spus că a suferit foate mult din cauza acestei pierderi, dar "şi mai mult" a suferit că în tot anul trecut şi înainte ca mama sa să moară nu a putut să o îmbrățișeze.

Aurescu s-a vaccinatFoto: Guvern, Facebook

Miniștrii Cabinetului Cîțu se vaccinează miercuri dimineață, la Spitalul Militar ”Dr. Carol Davila” din București.

  • "Am să dau astăzi un mesaj personal. Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza COVID-19, ci din cauza unei alte afecțiuni. În toată viața sa profesională, mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii și virusuri periculoase și atunci am învățat de la ea și de la cărțile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populației.
  • Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit, în tot anul care a trecut și înainte ca mama mea să moară că nu am putut să o îmbrățișez și să o sărut. De aceea, vă rog pe toți să decideți să vă vaccinați, pentru că în felul acesta veți putea îmbrățișa fără grijă părinții și bunicii.În felul acesta vom fi cu toții sănătoși și vom putea să circulăm fără grijă peste granițe", a spus ministrul de Externe, după ce s-a vaccinat.