Administrația Spitalelor a semnat un nou contract pentru cazarea cadrelor medicale implicate în lupta cu pandemia COVID-19: 95 de camere în Hotel Union din București

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Joi, 23 aprilie 2020, 15:12 Actualitate | Coronavirus


ASSMB
Foto: ASSMB
Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) a încheiat încă un contract, de această dată în valoare de 1,4 milioane lei, pentru cazarea cadrelor medicale care se află în prima linie de acțiune împotriva pandemiei de COVID-19, arată datele din Sistemul electronic de achiziții publice. Administrația a precizat pentru HotNews.ro că este vorba de 95 de camere în hotel Union din București spații dedicate cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”.

Un anunț publicat miercuri 22 aprilie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice
arată că Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale din București (ASSMB) a încheiat un nou contract de servicii hoteliere pentru cazarea cadrelor militare implicate în lupta cu pandemia de coronavirus.

Potrivit anunțului de licitație, ASSMB a încheiat în data de 18 martie un contract în valoare de peste 1,4 milioane de lei pentru o perioada de 2 luni cu firma Union Conference & Hotel SRL. Unitatea hotelieră se află situată pe Bulevardul Unirii nr 47.

ASSMB: Este vorba de 95 de camere pentru cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”


"Contractul privind „servicii hoteliere de cazare”, la care faceți referire, a fost încheiat de Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) cu SC Hotel Union Conference SRL, locul de executare a contractului fiind la adresa din Bd. Unirii nr. 47, unde se află unitatea hotelieră.

Spațiile de cazare achiziționate sunt destinate personalului medical (medici și asistenți medical) angajat în spitale aflate în coordonarea ASSMB, care se află în prima linie de acțiune împotriva pandemiei de COVID-19. În concret, contractul invocat de Dumneavoastră are ca obiect spații de cazare destinate cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale 'Dr. Victor Babeș'. Contractul la care faceți referire vizează un număr de 95 de camere.
”, au precizat joi pentru HotNews.ro oficialii ASSMB.

  • De ce face mai exact ASSMB aceste achiziții și ce alte contracte a mai încheiat?

HotNews.ro a scris miercuri că ASSMB a cumpărat la finele lunii martie din acest an servicii de cazare în Hotelul Ambasador din Capitală, pentru personalul medical care luptă împotriva pandemiei de coronavirus, potrivit unui anunț publicat în Sistemul electronic de achiziții publice. Valoarea contractului este de peste 1,3 milioane de lei (fără TVA), tot pentru 2 luni, și vizează toate cele 99 de camere ale hotelului, clasificat la patru stele.

  • "Pentru cele două contracte privind achiziționarea de servicii de cazare menționate de dumneavoastră, anunțurile de atribuire au fost publicate în această săptămână. În afara acestora, mai există un contract pentru servicii de cazare încheiat cu SC Lahovary Palace SRL. În funcție de evoluția stării de pandemie și în condițiile în care vor exista solicitări din partea unităților medicale aflate în coordonarea ASSMB, implicate în combaterea COVID-19, există disponibilitate pentru achiziționarea unor spații de cazare suplimentare.", au precizat reprezentanții ASSMB.

Potrivit acestora, șirul de achiziții făcute prin negociere, fără publicarea unui anunț de licitație, este întemeiat pe Ordonanța Militară nr. 7 din 4 aprilie 2020.

  • "Conform Ordonanței Militare nr.7/04.04.2020, autoritățile administrației publice locale care au în subordine sau coordonare unități sanitar, vor asigura la cerere spații hoteliere destinate repaosului între ture sau gărzi personalului din sistemul sanitar public, în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19.", au mai spus oficialii ASSMB.

Pentru detalii citeșe și: Administrația Spitalelor plătește peste 1,3 milioane de lei pentru cazarea personalului medical la hotelul Ambasador din București


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

1593 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    250 lei camera... (Joi, 23 aprilie 2020, 15:22)

    stilatu [utilizator]

    vine 245 lei camera pe zi, single sau dubla, nu mai are importanta... foarte mult, mai ales ca in timpul pandemiei hotelul era inchis... dar daca este musai, asa sa fie!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by