Societatea de Transport București STB SA a introdus de vineri plata cu cardul la toate căsuțele de bilete. Până acum aveau această facilitate doar 100 din cele 203 centre. La restul trebuia plătit cash.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tot de vineri, la toate centrele de vânzare STB SA se pot emite și reîncărca toate tipurile de abonamente, inclusiv cele cu reduceri sau gratuități. Prin urmare, elevii, studenții și pensionarii vor putea achiziționa sau prelungi valabilitatea abonamentelor de la orice punct de vânzare STB SA.

Până acum se putea face abonamente noi doar la 100 de căsuțe din 203.

„Prin acest demers oferim utilizatorilor STB SA confort și siguranță la plata titlurilor de călătorie cu cardul bancar, precum și un acces facil la achiziționarea acestora prin integrarea tuturor funcționalităților în întreaga rețea de comercializare a societății”, a declarat directorul general al STB, Adrian Criț.

Lista completă a centrelor de emitere și reîncărcare STB SA poate fi accesată aici, menționând că plata titlurilor de călătorie se poate face și online pe site-ul STB SA – http://www.online.stbsa.ro, prin intermediul aplicației 24Pay sau prin SMS la 7458, disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă.

Citește și: