Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă că autoritățile trebuie să ia măsuri urgente în ceea ce priveşte comercializarea şi utilizarea lampioanelor, asta în contextul în care, spune ea, a aflat că incendiul produs sâmbătă seară la un bloc în construcţie de pe str. Parcului din București ar fi pornit de la nişte lampioane lansate la o petrecere de lângă imobil.

HotNews.roFoto: Hotnews

„La ultimul etaj al blocului care a luat foc aseară în Sectorul 1 erau depozitate butoaie cu smoală. Am aflat de la autorități că incendiul a pornit de la niște lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc. În prezent blocul nu este locuit.... dacă ar fi fost, posibil că acum am fi asistat la o tragedie”, a scris duminică pe Facebook primarul Sectorului 1 al Capitalei.

„Trebuie luate măsuri urgente din partea autorităților pentru comercializarea și utilizarea lampioanelor. Pentru că data viitoare s-ar putea să nu mai avem noroc”, a adăugat Clotilde Armand.

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara la un bloc aflat în construcţie în Capitală, pe str. Parcului. Potrivit ISUBIF, incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcţie. Suprafaţa afectată de flăcări a fost de aproximativ 500 mp.