Municipalitatea are negocieri avansate pentru a încheia un contract cu Eco Sud privind depozitarea deşeurilor, a declarat joi prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Prefect Bucuresti, Alin StoicaFoto: AGERPRES

„Sunt negocieri foarte avansate pentru a încheia un contract cu Eco Sud, în aşa fel încât să se deblocheze situaţia (...) E în curs de negociere şi înţeleg că, în scurt timp, urmează să fie încheiat, în aşa fel încât să se depoziteze în mod legal toate deşeurile Bucureştiului acolo”, a spus Alin Stoica, la şedinţa Consiliului Local Sector 1, unde a fost invitat de primarul Clotilde Armand alături de alte autorităţi, relatează Agerpres.

El a precizat şi că a avut o discuţie pe această temă cu primarul general.

Potrivit lui Alin Stoica, o Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) urmează să se constituie la nivelul Bucureştiului.

„În acelaşi timp, există un ADI care trebuie să se încheie la nivel de Bucureşti, e într-un stadiu destul de avansat, toate sectoarele şi Primăria Capitalei s-au înţeles asupra acestui lucru. Acest ADI va urmări toată problematica deşeurilor, de la colectare şi până la depozitare”, a adăugat prefectul Capitalei.