​​EXCLUSIV În Parcul Herăstrău au apărut două construcții noi, cu parter și etaj, fără autorizație / Printre proprietari, fiul primarului din Cornu și un offshore din Cipru - Ep. I

de Catiușa Ivanov     HotNews.ro
Marţi, 16 februarie 2021, 8:33 Actualitate | Administratie Locala


Cladiri Herastrau 2 - ecluză
Foto: Hotnews
În Parcul Herăstrău, monument istoric, pe Șoseaua Nordului, chiar lângă ecluză, au fost ridicate în ultimele luni două construcții noi, parter și etaj, cel mai probabil cârciumi. Potrivit informațiilor transmise de Primăria Capitalei la solicitarea HotNews.ro, clădirile noi /extinderi au fost făcute fără autorizație, beneficiare fiind două firme, Tuya Restaurant și MHZT Investiții. Prima dintre ele îl are printre acționari, alături de o firmă din Emiratele Arabe, pe Ștefan Nanu, fiul primarului din Cornu, fost vicepreședinte la TSD Prahova, apropiat de Vlad Cosma și Sebastian Ghiță, după cum a relatat presa de-a lungul timpului. Cealaltă firmă este deținută de un offshore din Cipru. Reprezentanții Primăriei Capitalei au transmis HotNews.ro că proprietarii au fost somați să demoleze construcțiile, dar nu s-au conformat și au fost sesizați procurorii. Și mai interesant este că o parte din terenul pe care s-a construit aparține orașului, fiind în administrarea ALPAB.

”În urma controlului efectuat de către agenții constatatori la imobilul situat în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), Șos. Nordului nr. 1, sector 1, compus din teren în suprafață totală de 4829 mp și 4 construcții identificate C1 în suprafață de 760 mp, C2 în suprafață de 9 mp, C3 în suprafață de 96 mp și C4 în suprafață de 135 mp, proprietatea Municipiului București, aflat în administrarea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București, s-a constatat că S.C. DON INSTAL IMOB S.R.L. în calitate de executant conform contractelor de prestări servicii încheiate cu S.C. TUYA RESTAURANT S.R.L. și cu S.C. MHZT INVESTIȚII S.R.L a executat fără autorizație de construire lucrări de construire/desființare atât pe terenul aparținând domeniului public al Municipiului București, cât și la construcția C1, cu regim de înălțime P+M”, se arată în răspunsul transmis de Primăria Capitalei la solicitarea HotNews.ro.

Parcul Herăstrău înainte - imagine din saltelit


Cel două construcții noi apărute în parc

Parcul fiind monument istoric, au fost sesizate organele de anchetă.

”Întrucât Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) figurează cu regim de monument istoric, regăsindu-se în Lista Monumentelor Istorice a Municipiului București din anul 2015, iar în conformitate cu prevederile art. 24 lit. a din legea nr. 50/1991 – republicată, cu modificările și completările ulterioare, executarea fără autorizație de construire sau de desființare, ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, de lucrări de construire, reconstruire, extindere, reparare, consolidare, protejare, restaurare, conservare, precum și orice alte lucrări, indiferent de valoarea lor, care urmează să fie efectuate la toate categoriile de monumente istorice prevăzute de lege - monumente, ansambluri, situri - inclusiv la anexele acestora, identificate în același imobil - teren și/sau construcții, la construcții amplasate în zone de protecție a monumentelor și în zone construite protejate, stabilite potrivit legii, ori la construcții cu valoare arhitecturală sau istorică deosebită, stabilite prin documentații de urbanism aprobate, constituie infracțiune, această faptă fiind sancționată cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, au fost sesizate organele de cercetare penală, respectiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București”, se arată în răspunsul transmis de Primăria Capitalei la solicitarea HotNews.ro.

Reprezentanții Primăriei Capitalei spun că au cerut executantului lucrărilor să demoleze ce a construit ilegal, iar pentru că nu s-a conformat, s-a întocmit o dispoziție de primar pentru demolare.

”Menționăm faptul că executantului lucrărilor de construire i s-a dispus desființarea construcțiilor executate ilegal pe domeniul public al Municipiului București și aducerea imobilului la starea inițială în termen de 72 de ore, iar întrucât acesta nu s-a conformat a fost întocmit Proiectul de Dispoziție de Primar General în vederea desființării construcțiilor pe cale administrativă”, se mai arată în răspuns.

Rămâne însă de văzut dacă va avea loc și demolarea, fiindcă fiecare primar general a promis până acum că va desființa construcțiile ilegale ridicate în Parcul Herăstrău, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului - firma Tuya Restaurant S.R.L. a fost înființată pe 14 mai 2019. Societatea are 3 acționari:

- DEINDE CONSULTING DWC LLC - o firmă cu sediul în Emiratele Arabe Unite - 65% din acțiuni;
- NANU ȘTEFAN ALEXANDRU - 17.5% din acțiuni;
- NEGULESCU EMILIAN - 17.5% din acțiuni.

Nanu Ștefan Alexandru controlează și firma S.C. Euromedia Group S.A., o firmă de publicitate cu sediul în Voluntari. Primăria Capitalei a încheiat un acord-cadru de până la 81.632.920 lei - circa 18 milioane de euro - cu firma Euromedia Grup pentru a achiziționa între 500 și 2.000 de adăposturi pentru stațiile de troleibuz și autobuz, cu montaj inclus. Licitația pentru atribuirea acordului- cadru a fost lansată pe 3 octombrie 2019, iar contractul a fost încheiat pe 30 martie 2020. Valoarea unui adăpost este de circa 8.000 de euro, și, dacă facem un calcul simplu, iar municipalitatea va pune minim 500 de adăposturi, costul ajunge la 4 milioane de euro. O mare parte din aceste adăposturi au fost deja montate.

documente
Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma Euromedia Group SA are următorii acționari: firma STALEX PR & MEDIA EVENTS SRL (circa 75%), cu sediul în Sat Cornu de Jos, Comuna Cornu, și pe George Nicolaie (circa 25%). George Nicolaie este în actualul mandat consilier general din partea PNL. Firma apare și în declarația sa de interese, depusă când a candidat.

STALEX PR & MEDIA EVENTS SRL îl are ca acționar unic pe Nanu Ștefan Alexandru. Acesta este fiul primarului din Cornu, fost vicepreședinte la TSD Prahova, apropiat de Vlad Cosma și Sebastian Ghiță, după cum a relatat presa de-a lungul timpului. Nanu Ștefan Alexandru este și unul dintre patronii clubului de fițe Nuba.


Tatăl lui Alexandru Nanu este primarul PSD-ist al comunei Cornu, judeţul Prahova, locul unde foştii premieri Adrian Năstase şi Victor Ponta au case de vacanţă. Cornel Nanu este unul dintre cei mai longevivi primari din România.

S.C. MHZT INVESTIȚII S.R.L a fost înființată pe atribuit în data de 05.05.2010, iar acum se află în insolvență. Acționar unic este MHZT CONSULTING LTD, un off shore din Cipru.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram..*.


60008 vizualizari

 • +23 (25 voturi)    
  actionari (Marţi, 16 februarie 2021, 8:40)

  mfdunhill [utilizator]

  https://www.ct100.ro/malul-canalului-loc-de-aruncat-gunoiul-acn-spune-ca-de-vina-este-clubul-de-fite-nuba/
  • +31 (31 voturi)    
   Toate constructiile din parc trebuie daramate (Marţi, 16 februarie 2021, 11:47)

   Kivek [utilizator] i-a raspuns lui mfdunhill

   ce sa caute constructiile in...PARC?

   ori e parc ori e balci, nu are ce sa caute un CLUB intr-un parc
   • +3 (3 voturi)    
    Just, (Marţi, 16 februarie 2021, 20:53)

    Namaste [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

    constructiile acelea sunt o insulta, desacralizeaza acest Monument! ar trebui pedepsiti exemplar coruptii care au ingaduit infractiunile!
    • +3 (3 voturi)    
     ciudat (Miercuri, 17 februarie 2021, 11:50)

     Adry@n [utilizator] i-a raspuns lui Namaste

     Deci cineva a demarat un santier. Da, amendam firma care detine constructia dar nu amendam si firma care a demarat santierul? Pe langa faptul ca trebuia sa fie verificate toate actele inainte sa se apuce de construit, mai trebuia sa si instiintele autoritatile, sa prezinte proiectul si sa respecte proiectul in totalitate, dar totodata si sa primeasca controale care sa verifice conditiile de munca si manipularea materialelor.
     Da, stiu vorbesc SF-uri si cele de mai sus sunt glume blune. Noi, astia de rand trebuie sa respectam ca la carte toate cele. Eu ca sa demarez o constructie pe teren proprietate privata a trebuit sa iau avize de la DistrGaz cum ca pe terenul meu nu trece o conducta de gaze, desi localitatea respectiva nu avea gaze iar prin aproprierea ei nu trecea nici o conducta.
     Eu nu am auzit in occident ca cineva sa aiba tupeu sa construiasca, nu zic sa finalizeze, ci doar sa aiba tupeu sa demareze o constructie intr-un parc. Dar noi vedem cum cu un tupeu greu de imaginat mai taie si arborii.
     Pai cica "tata e primar BA", si iti dai seama la ce tupeu a ajuns clasa politica!
     De aia Elena Udrea, saracuta, nu intelege cum naiba astia vor s-o bage la zdup. E precum gazela aia alergata de leu, si care se intreaba de ce naibi o alearga astia pe ea cand pe camp sunt sute de mii de gazele iar o mare parte din ele sunt batrane si bolnave.... cam asa si ea (aia au furat cel putin cat am furat eu, de ce eu?)
 • +60 (60 voturi)    
  va puteti imagina (Marţi, 16 februarie 2021, 8:50)

  Hans Metter [utilizator]

  cate combinatii face un primar (gen Cornu) daca isi poate permite luxul sa ii faca copilului asemenea cadouri
  • +36 (36 voturi)    
   chiar ca.... (Marţi, 16 februarie 2021, 9:02)

   socialismic [utilizator] i-a raspuns lui Hans Metter

   chiar ca....

   Astia ar face carciumi si peste Peles....
  • +43 (45 voturi)    
   Păi în Cornu (Marţi, 16 februarie 2021, 9:12)

   fokerul [utilizator] i-a raspuns lui Hans Metter

   stă deşteptul neamului, cel mai bun premier şi ministru de externe post decembrist, cu două mandate de Jilava. In Cornu colcăie băieţii iar primarul este unul dintre ei.
   • +31 (33 voturi)    
    si nu doar el (Marţi, 16 februarie 2021, 10:05)

    naenae [utilizator] i-a raspuns lui fokerul

    nastase, guse si altii
  • +29 (31 voturi)    
   Cu Participarea PMB, fostul primar (Marţi, 16 februarie 2021, 9:15)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Hans Metter

   Al carui Partid ?
  • +34 (36 voturi)    
   he he (Marţi, 16 februarie 2021, 9:23)

   comentacu [utilizator] i-a raspuns lui Hans Metter

   La Cornu isi face veacul Adrian Nastase...Nu cred in coincidente.
   • +15 (15 voturi)    
    hai domle (Marţi, 16 februarie 2021, 15:04)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui comentacu

    ca ala e un parlit. Abia isi duce zielele din numaratul oualelor.
  • +16 (16 voturi)    
   pe ma uimeste (Marţi, 16 februarie 2021, 15:02)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Hans Metter

   cum de si-au dat seama cei responsabili, abia acum la final, ca ceea ce s-a construit nu are autorizatie. Constructiile alea nu s-au ridicat peste noapte, instant. Ce face inspectoratul ala pus sa verifice lucrarile de constructie?
   • +5 (5 voturi)    
    Cum ce face (Marţi, 16 februarie 2021, 21:02)

    andypandy [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    ... integrame :)))
   • 0 (0 voturi)    
    Politia Locala Bucuresti si ALPAB sunt complici (Joi, 18 februarie 2021, 17:16)

    Gargara3 [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    Politia Locala Bucuresti i-au lasat sa construiasaca desi au fost sesizati. Nici ALPAB nu a facut plangerea penala cum era normal pentru ca se construia ilegal pe un teren domeniu public aflat in administrarea sa. Explicatia este faptul ca infractorii au fost protejati de Firea dat fiind ca unul din ei era Alexandru Nanu ( fiul primarului PSD din Cornul), care a primit de la GVF contractul de 16 milioane de euro pentru inlocuirea adaposturilor din statiile RATB cu 8000 Euro bucata. QED.
 • +35 (37 voturi)    
  Stații de 8000 de €? (Marţi, 16 februarie 2021, 8:56)

  nick24 [utilizator]

  Au apărut, sunt 2 sau 4 bănci și cu un acoperiș! Mai mult de 800 de € nu merită. Și 800 de € e mult!
  Deci, furt din banii primăriei și bucureștenilor imens!
  DNA? Ce face? Hai curaj că sârmea pierde imunitatea la un vot al parlamentului, că nu mai are majoritate psd.
 • +31 (31 voturi)    
  Mda (Marţi, 16 februarie 2021, 8:57)

  TheFaime [utilizator]

  De cand Statul are o autoritate mai mare decat Mafia??? Ce ne minunam atat..statul incompetent a inchis ochii la toate atrocitatile, hotiile facute de acesti mafioti. Acum nu ii mai sperie nimic, ei stiu una si buna: nu ii opreste nimeni! Bota pe ei, demolate acele imobile, confiscat toate averile si banii care nu pot pot fi justifiacti, si la bulau cu ei
 • +32 (32 voturi)    
  Vrăjitorie (Marţi, 16 februarie 2021, 8:59)

  marcelp55 [utilizator]

  Oare aceste clădiri au apărut peste noapte? Au crescut cu o baghetă magică? Sau au fost construite normal, cu săpătură, fundație și așa mai departe. Până acum nu le-a văzut nimeni decât după ce au fost terminate? Poate cineva o să primească la schimb un teren la Cornu !
  • +35 (35 voturi)    
   constructiile au inceput din vara trecuta (Marţi, 16 februarie 2021, 9:49)

   minos [utilizator] i-a raspuns lui marcelp55

   ...trec aproape zilnic pe acolo. Clubul Nuba, nu doar ca este de fitze, dar incalca regulat legea. Zgomotul clubului ajungea, canbd functiona noaptea in weekend-uri inainte de pandemie, dar cu cateva ocazii si asta vara, pana in Aviatiei,unde locuiesc. Nu stiu cum inghit acest zgomotul cei de pe Nordului, care si-au cumparat apartamente scunpe, langa parc, ca sa aiba liniste.
   • +16 (16 voturi)    
    + masini parcate (Marţi, 16 februarie 2021, 13:13)

    zgubilitix [utilizator] i-a raspuns lui minos

    iar trotuarele blocate de masinile, si ele de fite, ale fitosilor din club.
 • +39 (41 voturi)    
  Parcul s-a umplut de crasme (Marţi, 16 februarie 2021, 9:12)

  Tzepe [utilizator]

  In locul cluburilor de canotaj, dupa `90 au aparut smecherii zilei, care au umplut malul lacului cu crasme.
  Si inca se mai construiesc.
  Luciul de apa a fost luat de Mitica de la Liga.
  Tot aici are o crasma si baiatul lui Bombo.
  Asa ca nu ma mir ca s-a infipt si primarul din Cornu, unde ne invita Nastase sa-i numaram ouale.
  In partea cealalta a lacului (Bordei/Floreasca) alti smecheri si-au construit, abuziv, viloaie, la cativa metri de lac.
  Intre ei, si Ciorbea.
 • +28 (28 voturi)    
  e hai sa vedem (Marţi, 16 februarie 2021, 9:20)

  piticu_enigmatic [utilizator]

  daca vom vedea vreodata ca le darama cineva si vor planta flori si gazon pe locul ala. Faceti pariurile. :) Sau daca pateste cineva ceva. Ma refer la autoritatile care se ocupa cu asta adica aia care pazesc parcul. Ca daca nu are autorizatie inseamna ca Primaria habar n-are ce-au facut aia. Vad ca la noi poti sa construiesti orice oriunde si nimeni nu face nimic. Frate nu e toneta nu e un cort e cu constructii cu camioane cu muncitori cu macarale in multe cazuri si care dureaza luni de zile nu e nimeni care sa bantuie pe strazi sa vada ca apar de-astea? Bun 1 2 3 care iau spaga tac, ma da toti iau spaga nu e niciunu care sa dea un telefon un email o anonima ceva?
  • +3 (3 voturi)    
   Secu... (Marţi, 16 februarie 2021, 21:00)

   Namaste [utilizator] i-a raspuns lui piticu_enigmatic

   n-a disparut! E la parc, la Snagov, oriunde se rasfata "eroii naziei"...
 • +14 (22 voturi)    
  Dracniiaa ! Fiiirea ! jos psd ! (Marţi, 16 februarie 2021, 9:27)

  NERO-Voiculescu [utilizator]

  Jos ciuma rosie.
 • +20 (26 voturi)    
  As rade daca nu ar fi trist (Marţi, 16 februarie 2021, 9:40)

  imi_pasa_de_romania [utilizator]

  Eram foarte tentat sa bag sarcasmul meu obisnuit, dar deja mi se pare fascinant ca in situatiile unde apar cladiri facute fara autorizatie, terenuri luate cu forta sau pe favoruri, angajari fara concurs sau pe ochi frumosi, aflam ca in spate sunt tot felul de persoane controversate sau plozii lor cu firme care joaca rol de investitor, dar aflam ca-s din tari cu paradis fiscal sau de prin tari arabe, ca ei sau parintii lor au in cercul lor persoane condamnate sau cercetate pentru coruptie...

  ... a naibii coincidenta.

  Apropo, cand ati auzit ultima oara ca vruenul din astia ajuta din banii lor la reabilitarea unui bloc de pensionari pentru cazul in care se face 50-50 iar locatarii nu isi permit sau ca a platit restantele unor familii cu venituri joase sau ca au investit in spitale si sa mearga bine, nu sa se scurt circuiteze sau reabiliteaza scoli sau ca fac scoli la tara sau orice altceva de genul?

  Desigur mai fascinant mi se pare ca tot sirul asta de coincidente nu li se pare absurd postacilor, o tin pe a lor cu neomarxismul (ca soros si gates nu mai sunt la moda), progresismul, ca serviciile le asculta convorbirile, ceva anti-LGBT, anti-avort sau xenofobism si aberatii cu noua ordine mondiala (pe care cred ca nici ei nu stiu sa o detalieze, dar au impresia ca ii face sa para destepti cand o zic).

  Macar sa bage fast forward si sa ajungem la Reptilieni ca deja m-au plictisit cu conspiratiile lor. Deja nici teoriile cu chip-urile sau 5G nu le mai promovoeaza si mi s-a facut dor de ele.

  Coruptii astia ne amaneteaza tara si postacii viseaza la nave spatiale si plan astral. Si ne ziceau noua stat paralel cand vad ca ei sunt paraleli cu realitatea.
 • +32 (32 voturi)    
  ...opinie tendențioasă... (Marţi, 16 februarie 2021, 9:49)

  baligosul [utilizator]

  Așaaa S-a constatat că în parc au fost construite fără autorizații 2 clădiri.
  Oare angajații feluritelor poliții cu responsabilități în zonă cam cînd au observat ilegalitățile ? Că dacă se punea pază, nu ar fi putut fi aduse materialele de construcție și nu s-ar mai fi văzut nimic prin parcul ăla. Adică nimeni de la Poliția locală a municipiului București, nimeni de la Poliția locală a sectorului 1, nu are responsabilități în zona construcțiilor ?

  Și mai tendențios... Într-o clădire ridicată fără autorizație, adică nu poate să i se facă un cadastru, ar putea să se desfășoare activități economice, o societate comercială, cîrciumărit ? Păi dacă vin clienții acolo și se va prăbuși clăirea pe capetele lor ?
  La noi angajații statului nu răspund...
 • +19 (21 voturi)    
  asta e romanica (Marţi, 16 februarie 2021, 9:52)

  liviu_ [utilizator]

  hotia e la putere....
  si justitia a fost cumparata cu pensii speciale si pentru aia pentru care nu este suficient, exista SS care poate ancheta orice procuror care nu e vandut (mai ales ca nu sunt asa multi ...)!
 • -15 (27 voturi)    
  va propun (Marţi, 16 februarie 2021, 9:58)

  nicoR [utilizator]

  demonstratii masive in toate marile orase, cu copii in brate (ei sunt viitorul), cu bunici (si ei trebuie sa traiasca), cu lanterne, cu bannere, ca la nevolnicu, unde ? in fata ambasadelor statelor care permit off-shoruri, care ne halesc banii, HAI .. e democratie, nu ? aici se poate vedea puterea poporului ... stam in fata lor in fiecare weekend, cand vrea sa iasa vreo masina din ambasada, de ex a ciprului, pac cu lanterna ... ias sa vedem toti marii latrai pro-vest, unde sunt ...
 • +12 (12 voturi)    
  constructia, ca constructia.... (Marţi, 16 februarie 2021, 10:33)

  AM1981 [utilizator]

  Eu vreau sa știu ce trebuie sa fac sa pot sa cumpăr o parcela in parc sau sa o cesioneze pe multi ani. As dori si eu un mic teren acolo. Promit ca nu o sa construiesc decât o coliba din lemn.

  PS: Cum de ăștia sunt "scoși in evidenta" doar atunci cand se schimba clasa politica/primar si cei care ar trebui sa apere interesele comunități...o vând. Din cauzele astea tinea Firea de fotoliul de la primărie, bine ca a plecat ea. Daca pleacă si majoritatea consiliilor PSD, poate așa PNL-ul sa își mai revină (sa si acolo colcăie de interese).
 • +14 (14 voturi)    
  Nu au "aparut" peste noapte (Marţi, 16 februarie 2021, 11:20)

  Parzivall [utilizator]

  S-au "construit", a fost timp destul sa vada pana si aia din Bangladesh, numai autoritatile nu au vazut nimic!
  ps: Cornu? Ala i-a numarat ouale lui Bonbo?
 • +11 (13 voturi)    
  normal (Marţi, 16 februarie 2021, 11:51)

  Toni_Romania [utilizator]

  Parcurile publice sunt chestie "comunista"...
 • +5 (11 voturi)    
  Herastrau (Marţi, 16 februarie 2021, 11:52)

  atc [utilizator]

  De obicei primeam date concrete.Acum, nu aflam: cand a inceput / s-a observat(?!)- si de catre cine- inceperea constructiei, cand a fost notificat proprietarul / constructorul, ce raspuns au datt acestia, etc! Altfel, ramane o povese la gura sobei, in care aflam de lupta dintre bine si rau.
 • +17 (17 voturi)    
  trebuie curatat parcul Herastrau de carciumi (Marţi, 16 februarie 2021, 11:56)

  cetatean2016 [utilizator]

  Primaria a castigat procesul cu cele 7 ha pe care sunt mare parte din carciumi inca din 2013 si carciumile sunt tot acolo cum e posibil asa ceva ?

  daca bunurile publice pot fi luate de niste privati si folosite sa se imbogateasca si toate institutiile se uita la ei ce stat mai e asta? E un stat oligarhic- plutocratic care foloseste forta publica pentru apararea abuzurilor bogatilor si oprimarea saracilor.
  institutiile statului i apara pe cei care abuzeaza impotriva celorlalti.

  Bagate buldozerele si facut curatenie si reinstaurata ordinea legala asta trebuie sa faca NICUSOR DAN si nu prea da semne ca ar vrea sa faca.

  si sa nu bage refrenul ca au contracte si alte povesti in primul rand sa se ancheteze de la radacina cum au ajus sa aiba acele contracte .

  daca respectam toate hotiile facute in ro cu acte in regula nu ajungem nicaieri , o sa creasca partidele antisistem si vor prabusi societatea
 • -24 (28 voturi)    
  de cand Pacul Herastrau (Marţi, 16 februarie 2021, 11:57)

  TrickyWicky [utilizator]

  este monument? Cine a decis ca acel parc este monument?
  Nu cred ca parcurile construite in perioada MOnarhiei ar trebui sa existe ca monumente
  • +15 (15 voturi)    
   Corect! (Marţi, 16 februarie 2021, 12:49)

   nick24 [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   Trebuie defrișat tot, betonat și vândut pe bucățele pt blocuri și vile!
 • +12 (12 voturi)    
  Doar doua constructii ilegale? (Marţi, 16 februarie 2021, 12:24)

  Hellnews [utilizator]

  De peste 10 ani, Politia Locala - angajatii serviciului intitulat (in gluma) "Desfiintari constructii ilegale" nu vad zecile de constructii ilegale de la adresa Sos. Nordului 7-9, adica zona din parcul Herastrau unde sunt grupate majoritatea localurilor de fite. In primul rand trebuie cel putin concediati toti acesti angajati, daca nu cumva neindeplinirea repetata si premeditata a responsabilitatilor lor nu intra si in sfera codului penal.
  De la ecluza pana dupa BTT este un tunel de ilegalitate care trebuie redat parcului, linistii, naturii, sportului. Doamna Firea nu a demolat nimic, s-a construit in continuare, iar dl. Nicusor a declarat la preluarea mandatului ca nu poate desfiinta business-urile peste noapte (de parca ar fi fost cladite pe legalitate si buna-credinta)...
 • -5 (7 voturi)    
  nu mai bine aparea (Marţi, 16 februarie 2021, 13:27)

  DiDiRo [utilizator]

  o pagoda!
 • +10 (10 voturi)    
  Si la Suceava parcurile se ciuntesc! (Marţi, 16 februarie 2021, 14:02)

  Entiu [utilizator]

  La Suceava in atitia ani dupa revolutie, un parc nu s-a construit..ce mai este se demoleaza.!!
  Suceava se comprima, nu se extinde!
  Toate peticile cu verdeata se ocupa cu betoane si iar betoane.
  Nimeni nu zice nimic, nimeni nu raspunde de dezastru!!
 • +5 (5 voturi)    
  Fiecare parc cu specificul lui (Marţi, 16 februarie 2021, 21:08)

  TheFreeOne [utilizator]

  In unele apar ghioceii, in altele apar cladiri din astea absolut nesimtite (dupa chipul si sufletul Sirmei).
 • +1 (1 vot)    
  NU (Miercuri, 17 februarie 2021, 2:06)

  Lake123 [utilizator]

  Acolo-i parc pentru toți cetățenii țării. Să fie dărâmate imediat. Nu-i nevoie de paraziți în acel parc.
 • +2 (2 voturi)    
  Dece? (Miercuri, 17 februarie 2021, 6:05)

  Lake123 [utilizator]

  AM mai scris, că aceste construcții fără autorizație, trebuie eliminaten imediat. dece nu apare mesajul? Cine și cu ce drept l-a șters?
 • 0 (0 voturi)    
  Demolate imediat, (Miercuri, 17 februarie 2021, 6:08)

  John M. [utilizator]

  iar comunistii amendati si trimisi la puscarie.
 • +1 (1 vot)    
  Felicitari doamnei senator! (Miercuri, 17 februarie 2021, 8:39)

  Jegul Cristian Ioan [utilizator]

  Desigur ca si concitadinul lui Bombo merita felicitari, dar cele mai multe aplauzae le merita stirista Varanului: desi oficial de anul trecut nu mai este Primritza noastra, se vede clar ca Nicusor Dan este doar o marioneta: si acum, tot voia Gabitzei se implineste!

  Actualii reprezentanti ai Primariei sunt incapabili sa opreasca ilegalele constructii, pentru care shpaga a luat-o Firutza!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by