Primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu, face un sondaj de opinie pe Facebook după ce acesta a interzis cu o zi înainte difuzarea/interpretarea de manele în spațiul public. Astfel, edilul îi întreabă pe internauți ce părere au pe această temă și le oferă două variante de răspuns: ”Ca a dvs., vă susținem!” și ”Lăsați manelele în pace”.

sondaj de opinie maneleFoto: captura facebook

”Ieri am interzis interpretarea/difuzarea de manele în aer liber pe domeniul public în Timișoara, precum și dedicațiile conexe. Evident, iubitorii genului și dedicațiilor binecunoscute aferente își pot continua delectarea pe proprietăți private, respectiv în spații publice închise, fără a-i obliga și pe neiubitori să fie parte la spectacolul lor.

Dv ce părere aveți pe această temă?”, a scris edilul pe Facebook.

Primarul Nicolae Robu a interzis interpretarea și difuzarea manelelor, precum și folosirea grătarelor în aer liber pe domeniul public din Timișoara, potrivit unei note trimise Societății „SC Piețe SA”, Biroului Autorizare Activități Comerciale, Biroului Organizare Evenimente și Poliției Locale și, spre știință, tuturor structurilor Primăriei Municipiului Timișoara și subordonate/ aparținătoare.