Familiile care au rămas pe drumuri după ce blocul în care locuiau în Sectorul 5 a luat foc vor primi de la Primărie locuințe de necesitate în blocurile municipalității din Piața Națiunilor Unite, în baza unor contracte de închiriere, s-a stabilit la întâlnirea de miercuri a viceprimarului Aurelian Bădulescu cu locatarii imobilului.

Incendiu bloc sectorul 5Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu și consilieri ai primarului Gabriela Firea s-au întâlnit miercuri, la sediul Primăriei, cu familiile care au rămas fără locuințe în urma incendiului care a avut loc în 8 septembrie, în Sectorul 5 al Capitalei, informează Primăria, printr-un comunicat de presă.

„În urma discuțiilor avute cu Primarul General, Gabriela Firea, care a fost în permanență la curent cu situația dvs., și după ce am epuizat discuțiile cu Primăria Sectorului 5, din păcate fără niciun rezultat, am hotărât să găsim o soluție pentru a va muta, în baza unor contracte de închiriere, care se vor înnoi din 6 în 6 luni, în locuințele de necesitate situate în Piața Națiunile Unite. Astfel, pentru a beneficia de aceste locuințe, este necesar să depuneți cât mai repede dosarele, urmând ca după aprobarea lor de către Primarul General și după îndeplinirea celorlalți pași administrativi, să începem mutarea dvs. în aceste apartamente. Veți avea sprijinul nostru inclusiv pentru a va muta din căminul Colegiului „Dumitru Moțoc” în blocurile Primăriei Municipiului București”, le-a spus viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, familiilor prezente la discuții.

Primăria subliniază de asemenea că ”a încercat în repetate rânduri să identifice o soluție pentru familiile sinistrate însă Primaria Sectorului 5 a refuzat sprijinul PMB”.

Citește și:

FOTO VIDEO Locatarii blocului din sectorul 5 al Capitalei care a luat foc sambata dimineata vor fi cazati la Liceul Dumitru Moțoc