Un om de afaceri, care se ocupa cu comercializarea fierului vechi, a fost jefuit vineri de 200.000 de euro, dupa ce barbati mascati i-au blocat masina in trafic, in zona localitatii Bragadiru, transmit televiziunile de stiri. Barbatul sustine ca patru persoane mascate i-au spart geamul masinii si i-au sustras banii, dupa ce soferul sau oprise masina pe marginea drumului pentru a repara o pana de cauciuc. Pe 24 mai, o masina a fost blocata in trafic pe o strada adiacenta soselei Giurgiului din Bucuresti de mai multi barbati mascati care au amenintat cu o arma doua persoane si au furat o borseta cu 200.000 de lei. Cele doua victime comercializau fier vechi.

Victima jafului de vineri afirma ca ar fi fost urmarit de doua masini, dupa ce a scos banii de la banca. Soferul sau a oprit masina pe marginea drumului, pentru a repara o pana de cauciuc, moment in care au fost atacati de patru persoane mascate.

Unul dintre agresori a spart geamul masinii si a sustras banii, dupa care hotii au fugit la bordul a doua masini.

Barbatul jefuit a declarat ca intentiona sa foloseasca banii pentru a cumpara fier vechi.

El a spus ca politistii au ajuns la locul incidentului la doua ore dupa ce a anuntat jaful la numarul de urgenta 112, insa o purtatoare de cuvant a politiei a negat acest lucru. Camelia Burada, de la IPJ Ilfov, a afirmat ca oamenii legii au ajuns "in cateva minute" la locul unde s-a produs jaful.

In urma cu circa trei saptamani, o masina a fost blocata in trafic pe o strada adiacenta soselei Giurgiului din Bucuresti de mai multi barbati mascati care au amenintat cu o arma doua persoane si au furat o borseta cu 200.000 de lei. Cele doua victime comercializau fier vechi.