Un jaf armat a avut loc, marti seara, in sectorul 4 din Capitala, unde o masina a fost blocata in trafic de mai multi barbati mascati care au amenintat cu o arma doua persoane si au furat o borseta cu 200.000 de lei, relateaza Mediafax. Din primele informatii, se pare ca cele doua victime comercializau fier vechi.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat ca incidentul a avut loc pe o strada adiacenta soselei Giurgiului din Bucuresti.

Un autoturism de teren in care se aflau doi barbati a fost blocat de doua masini Dacia Logan din care au coborat mai multi barbati imbracati in haine negre, cu fetele acoperite de cagule.

Agresorii i-au amenintat pe cei doi ocupanti ai autoturismului blocat cu o arma despre care nu s-a stabilit daca era reala sau artizanala si au furat o borseta in care se aflau 200.000 de lei. Banii tocmai fusesera scosi de la o sucursala bancara din sectorul 4 de catre cele doua victime, a spus Sarca.

La fata locului s-au deplasat ofiteri din conducerea Politiei Capitalei, ofiteri de investigatii criminale ai Politiei sectorului 4 si de la Sectia 16. Acestia fac verificari privind incidentul.

Diana Sarca a mentionat ca, din primele informatii, se pare ca cele doua victime comercializau fier vechi.