Therme Bucuresti, cel mai mare complex de wellness cu ape termale din Romania, le rezerva celor mici o multime de surprize - de la kilometri de tobogane cu apa, la balaceala in piscina interioara cu valuri.

Therme Bucuresti rasfata copiiiFoto: Therme Bucuresti

Therme vine in ajutorul celor mici (si mari!) care isi doresc distractie si miscare facilitati pentru toate varstele si gusturile: 8 piscine si 16 tobogane, dintre care 7 destinate copiilor! Nu conteaza cata energie are juniorul - va avea la dispozitie suficiente modalitati ca sa o consume pe toata.

Distractie maxima: 1,5 km de tobogane!

Therme are un spatiu dedicat copiilor, unde acestia se vor putea distra cat e ziua de lunga: zona Galaxy, unde, pe langa tobogane, exista si o piscina cu valuri. Copiii nu se vor plictisi in asteptarea becului verde de la tobogane, iar pofta de joaca, egalata doar de cea de mancare dupa o zi atat de incarcata, ii va indemna sa se delecteze cu o gustare si o bautura racoritoare de la snack-barul dedicat lor.

Cei mai mici dintre vizitatori se vor rasfata in piscina kids, pentru copiii cu varste intre 0 si 5 ani, piscina cu proiectii pe apa cu pestisori si stelute de mare. Spatiul de petrecere a timpului liber in familie a fost astfel conceput incat sa bucure si sa fascineze - cu piscine speciale, tobogane spectaculoase, lungi de zeci de metri si spatii de relaxare. Cei mici vor descoperi atractii gandite pentru ei: evenimente precum ateliere tematice, dar si jocuri acvatice.

Iar piscina interioara cu valuri va face deliciul tuturor. Cu suprafata sa uriasa, de 560 de metri patrati, si o adancime medie de 1,60 metri, ii va face pe toti, mici sau mari, sa se simta ca pe plajele estivale. Indiferent de anotimp, pe tot parcursul anului, piscina cu valuri de la Therme Bucuresti este deschisa. Valurile pot varia ca intensitate si rapiditate, ele find produse de o tehnologie de ultima ora, care garanteaza siguranta.

Pentru cei mici, centrul va oferi, de asemenea, cursuri de inot - pentru grupuri organizate, gradinite si scoli, cursuri individuale si chiar si baby swimming, pentru cei mai mici campioni!

Cat despre tobogane... Centrele Therme sunt recunoscute pretutindeni ca specialiste in materie de senzatii tari, dar sigure. La Therme Bucuresti sunt cele mai nastrusnice, jucause si lungi tobogane acvatice din Capitala. Ele ajung la o lungime de 1.500 de metri si se ridica pana la 12 metri, cam cat un bloc cu 3 etaje. Sunt clasificate pe categorii de varsta, 7 dintre ele fiind rezervate copiilor cu varste de pana la 14 ani.

Apa termala ajuta copiii sa creasca sanatosi

Un alt motiv foarte important pentru care cei mici se vor bucura este apa termala insasi. Marea majoritate a piscinelor conventionale folosesc apa tratata cu clor, care poate afecta pielea si caile respiratorii. Insa apa de la Therme Bucuresti este o sursa naturala de sanatate: Curele cu apa termala sunt recomandate in cazul copiilor cu piele atopica sau predispusi la alergii.

Aceasta are un efect antiinflamator, calmeaza iritatiile si ajuta pielea sa se vindece mai usor. Pentru copiii cu afectiuni neurologice (parapareza spastica, de exemplu) sau cei cu contracturi musculare se recomanda kinetoterapia in apa termala calda, care ajuta la relaxare si permite cresterea mobilitatii si a complexitatii miscarilor, reducand durata recuperarii. Apa, in special cea termala, ajuta la relaxarea musculaturii, scade stresul, induce o stare de bine in intregul organism, stimuland astfel si sistemul imunitar.

Siguranta celor mici este pe primul loc, astfel ca in fiecare dintre cele trei zone ale complexului exista cate o unitate de prim ajutor, iar piscinele sunt in permamenta supravegheate de salvamari.

Citeste si: