Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania lanseaza timp de doua saptamani o provocare - Producatori romani pe plus. Veti putea citi, in aceasta sectiune, povestile unor antreprenori care au gasit calea catre succes.

Producatori romani pe plus- episodul 3Foto: Smile Media

Avand in vedere contextul politic actual, in care se desfasoara evenimente care pot marca si reconfigura retail-ul romanesc, noua lege 321/2009 care reglementeaza activitatea marilor magazine poate avea un impact negativ asupra tuturor actorilor: producatori (in special cei mici), consumatori si, nu in ultimul rand, comercianti. Campania isi propune sa exploreze relatia complexa producatori – comercianti.

Episodul 3 continua cu doi producatori romani care lucreaza cu lantul de magazine Carrefour si care se declara extrem de multumiti de colaborarea pe care o au fiind un pas important spre succesul afacerii lor.

1.Dorel Buturga este un legumicultor din Varasti care a inceput colaborarea cu lanturile de magazine Carrefour in anul 2015. El povesteste cum pana la momentul inceperii parteneriatului cu retailerul a avut de infruntat fel de fel de piedici, dar contractul cu ei le-a ajutat afacerea, ajungand acum la performanta de a vinde tot ce se recolteaza.

2.Mihai Tanasescu detine bazinul Pomicol Voinesti, fiind cea mai moderna plantatie din localitate. Cu peste 25 de hectare, peste 3000 de pomi pe hectar si o productie toatala de aproximativ 1000 de tone de mere, domnul Tanasescu ne vorbeste despre beneficiile colaborarii cu Carrefour.

Urmareste si: