Bogdan Cantaragiu isi va pastra functia de lider al filialei PDL Sector 1 Bucuresti, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Gheorghe Flutur, care a precizat ca activitatea organizatiilor partidului va fi analizata dupa Conventia Nationala a PDL din luna mai, transmite Agerpres.

"Am discutat si s-a hotarat ca analiza activitatii presedintilor organizatiilor judetene, la nivel national, sa se faca dupa 15 mai, dupa alegerile la nivel national ale PDL, pentru ca suntem in alegeri interne in partid", a spus Flutur.

Intrebat daca Bogdan Cantaragiu isi va pastra functia de presedinte al organizatiei PDL Sector 1, oficialul democrat-liberal a declarat: "Evident ca da".

"S-a luat act de ce s-a intamplat pana acum, dar analiza activitatii organizatiilor, a presedintilor se va face dupa Conventia Nationala a PDL", a afirmat Flutur, care a precizat ca retragerea sprijinului organizatiei pentru Bogdan Cantaragiu "este o prima etapa".

Potrivit unor informatii aparute in presa centrala, Biroul politic al organizatiei PDL Bucuresti Sector 1 a avut saptamana trecuta o sedinta in urma careia a propus demiterea din functie a liderului filialei, Bogdan Cantaragiu, care semnase pentru sustinerea lui Vasile Blaga la sefia partidului.

Biroul politic al Organizatiei PDL Bucuresti Sector 1 a avut joi dupa-amiaza o sedinta fulger in urma careiaa propus demiterea din functie a liderului filialei, Bogdan Cantaragiu, care semnase pentru sustinerea lui Vasile Blaga la sefia partidului, au declarat pentru HotNews.ro surse democrat-liberale.

Conform surselor HotNews.ro Bogdan Cantaragiu a pierdut anul trecut sefia PDL Giurgiu si a fost sustinut de Vasile Blaga la sefia PDL Sector 1 Bucuresti.

In cursul zilei de miercuri, Elena Udrea a convocat o sedinta la PDL Bucuresti in care le-a cerut membrilor organizatiei pe care o conduce sa-l sustina pe Emil Boc la presedintia partidului.

Bogdan Cantaragiu, lider la Sector 1, Silvian Ionescu, la Sectorul 3, Romeo Raicu, lider la Sectorul 4 si Daniel Pirpiliu de la Sectorul 5 au semnat pentru sustinerea lui Vasile Blaga. Potrivit surselor HotNews.ro, cei patru sunt fideli secretarului general al PDL pentru ca i-a sprijinit la sefia organizatiilor de sector pe care le reprezinta.

Deputatul PDL Bogdan Cantaragiu a fost audiat de procurorii DNA in dosarul de coruptie al lui Dan Pasat, fiind acuzat ca s-ar fi folosit de influenta sa pentru a-l determina pe un primar sa favorizeze firma deputatului Dan Pasat in scopul obtinerii unor beneficii.