Actorul Victor Rebengiuc a spus duminica, la o intalnire cu membrii Platformei Romania 100, ca este nevoie de un partid nou care sa fie format din oameni care-si doresc cinste si adevar, explicand ca el este unul dintre cei care a prins instalarea comunismului in tara si de care este satul pentru ca dureaza de mult, informeaza news.ro.

Victor Rebengiuc la o intalnire a Platformei Romania 100Foto: captura facebook

"E nevoie de dumneavoastra, e nevoie de un partid care sa fie format din oameni care-si doresc cinste, isi doresc adevar, isi doresc o politica normala in tara asta. Eu mi-o doresc de foarte multa vreme, sunt unul dintre cei care au asistat la inceperea comunismului in aceasta tara. Sunt satul de comunism, credeti-ma, dureaza de mult si cred ca in puterea dumneavoastra sta faptul de a putea scapa de acest comunism", a aratat Victor Rebengiuc.

El a spus ca nu are conceptii politice, ci isi doreste doar o tara in care sa traiasca normal.

"Nu sunt un agitator politic si nu am conceptii politice. Eu am nevoie de o tara normala, am nevoie sa ma simt bine, sa stiu ca sunt bine reprezentat in Justitie, ca sunt bine reprezentat in viata in general, nu cu smecherii. In momentul de fata observam, comunismul e la el acasa, numai ca e un comunism scapat din lat. Nu mai e o autoritate care sa-i tina strans si sa-si piteasca agoniseala furata. In moemntul de fata sunt deschisi, putin le pasa. Cine este in Parlament? Ce calitate umana exista in Parlament? Ce incredere pot sa am eu, un om de aproape 85 de ani, intr-un parlamentar care injura o colega. Ce incredere pot sa am eu in baiatul acela?", a mai explicat Rebengiuc.

"Sper foarte mult ca dumneavoastra toti care v-ati adunat aici sa insemnati ceva pentru tara asta si sa faceti lucrul asta din toata inima. Va urez mult, mult, mult succes", a conchis actorul.

Dacian Ciolos a anuntat duminica, la o reuniune a Platformei Romania 100, pe care o conduce, ca din aceasta structura se va desprinde un partid politic."Ne implicam politic pentru a schimba lucrurile", a spus fostul premier.