USR cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa decizia CCR de a respinge cererea presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, cu privire la un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si DNA, in dosarul Belina.

"Ministrul Justitiei Tudorel Toader, care a fost avocatul lui Liviu Dragnea in fata judecatorilor CCR, ar trebui sa isi dea demisia dupa aceasta decizie.

Curtea Constitutionala a respins, joi, cu unanimitate sesizarea initiata de Calin Popescu Tariceanu, aliatul lui Liviu Dragnea, cu privire la un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si DNA, in dosarul Belina. Hotararile pe care DNA le ancheteaza au modificat geografia Romaniei pentru Liviu Dragnea", arata o postare pe pagina deFacebooka USR.

Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a respins, joi, cu unanimitate de voturi, cererea presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si a constatat ca nu exista conflict juridic intre Guvern si DNA ca urmare a cercetarii privind legalitatea hotararilor Executivului prin care parti din insula Belina si bratul Pavel au trecut din proprietatea statului in cea a judetului Teleormam.