Europarlamentarul Cristian Busoi nu este candidatul definitiv al PNL la Primaria Capitalei, fiind validat deocamdata doar de organizatia PNL Bucuresti, iar daca acesta nu isi face un "profil de candidat de acest tip" nu va primi sustinerea conducerii partidului, a declarat duminica seara, la Digi 24, secretarul general al PNL Ilie Bolojan.

Cristian Busoi, banner cu #colectivFoto: Facebook - Cristian Busoi

"Legat de domnul Busoi, dansul a fost desemnat de catre organizatia PNL Bucuresti, in urma unui vot in forurile de conducere ca si candidat la primarie, are acest vot in spate. Dar nu a fost validat, deci nu este un candidat definitiv si, in mod cat se poate de clar, daca nu-si face un profil de candidat de acest tip, nu va putea fi sustinut de PNL, pentru ca nu avem cum sa mergem cu o varianta care sa nu se incadreze in ceea ce va spuneam, adica sa fie un om care are, din start, o sansa reala de a castiga" a declarat Bolojan.

Conducerea PNL se reuneste luni in sedinta, de la ora 13.00, pentru a valida o parte dintre candidatii la alegerile locale. Citeste mai multe.

Potrivit surselor HotNews.ro, candidatul la primaria Capitalei nu va fi luat in discutie la sedinta de luni, dar va avea loc in feburarie o masuratoare decisiva. Daca Busoi va sta tot sub zece procente, va fi schimbat.