"Trebuie sa ma gandesc serios daca mai garantez pentru cineva in conducerea partidului" a declarat miercuri Luviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, dupa sedinta Biroului Permanent al social-democratilor in care Rovana Plumb a fost numita presedinte interimar dupa retragerea lui Victor Ponta.

Livu DragneaFoto: Agerpres

"Am avut nenumarate discutii cu enorm de multi colegi. Iau in calcul sa ma gandesc serios la ce au spus unii colegi, sa ma hotaresc ce vreau sa fac eu in ceea ce priveste conducerea partidului, sa vad care e cea mai buna variatna pentru partid", a declarat Dragnea, adaugand ca "faptul ca Victor Ponta si-a prezentat demisia nu e un lucru bun".

"Eu tot sper ca PSD a ramas un partid viu, in care ai deptul la opinie, in care poti sa spui ceea ce gandesti spre binele partidului si al colegilor tai, CEx-ul nu poate valida, poate spune daca da sau nu", a mai afirmat Dragnea.

Dragnea sustine insa ca, in opinia sa, "PSD poate fi condus de un singur om, este prea mare".

Totodata, Dragnea s-a aratat in favoarea organizarii unui congres al PSD, partidul avand nevoie de "un nou proiect politic", sperand sa fie discutata in CEx organizarea unui congres in toamna acestui an si unul dupa alegerile din 2016, la inceputul lui 2017.